2777
2789
عنوان

درد و دل دارم وراهنمایی ميخوام

699 بازدید | 92 پست

الان درست دوهفته ميشه که قهر اومدم خونه بابا شوهرم حتی يه پیام هم نداده قهرم سر یک مشکل نیست خیلی چیز ها روی هم تلنبار شده ديگه به قول معروف جونم به لبم رسیده از اخلاق های گندش خیلی خیلی مغروره الان نزدیک 9ساله دارم بهاش زندگی میکنم با همه نداری هاش ساختم تا وضع خوب شد ولی خسیسه الانم که داره دلش نمياد پول در اختیارم بزاره جلوي خانوادش ذره ای پشتم نیست واگه ناراحت باشم اصلا براش مهم نیست همیشه مقابل منه البته منم خیلی سادگی کردم تو زندگی که الان به شدت پشيمونم حتی شد زمان هايي قهر رفتم خونه بابام ودوباره خودم برگشتم ولی الان تصمیم دارم بمونم تا بياد ولی ميدونم انقدر مغروره که ممکن حالا حالا ها نياد يه خاله دارم که همه درد و دل ها ومشاوره هامو از اون میگیرم البته خاله شوهرم هست چون دخترخاله و پسرخاله ايم امروز بهش زنگ زده که بیا برو زن و بچت رو بيار خونه ولی بهش گفته اصلا امکان نداره برم منم وقتی شنیدم دوبه شک شدم به نظرتون چه کار کنم البته دعوامون شد وگفت برو منم رفتم

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرم که خالم ميشه بهم زنگ زده بعد ده روز که چی شده وبیا برگرد خونت واز این جور حرف ها کلا خانواده همسرم خیلی حق به جانب هستن من خیلی رو دادم ولی ديگه خسته شدم 

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

بچت چیه چند سالشه

یه حرفایی گوشه دل آدم هست   که مثل پنگولای ببر چنگ میزنه به دل آدم   آدم خیلی دوست داره یکی باشه بشینه کنارت وتوهم هی بگی وبگی وبگی😢 ولی حیف یا یکی اینقدر دوسته که خیلی ناراحت میشه وتو نمیتونی بهش بگی😢یکی هم که رازدار نیست وفاش میشه😢یکی دیگه هم که دشمنه وشاد میشه😢اون یکی هم گوش میده وجمع میکنه تا ی روزی تیرش کنه به طرفت😭😭😭😭😭😭حالا این حرفان که هی باید چنگت بزنن وتوهم هی زبونتا گاز بگیری تا کسی متوجه دردت نشه وحتی باید بلند بلندبخندی!!!!!!

امروزم مادرشوهرم پاشده اومده مثلا دنبالم ولی اومد بیشتر دلمو خون کرد ورفت همش ميگه زن باید کوتاه بیاد زن اگه بلد باشه ميدونه چه کار کنه شوهرش عصبانی نشه ولی درک نداره منم نه ساله همین کار کردم ولی ديگه خسته شدم همیشه حرف حرف خودشه

مشكل نود درصد زنان ايران اينكه رو راست نميشينن با همسرشون صحبت كنن. 

بابا اگر هر چي تو دلت بود را از اول بهش ميگفتي الان اينهمه ناراحتي تو دلت جمع نميشد. 

مردها مثل ما زنها نيستن. بايد وقتي از چيزي دلخوري همون لحظه بگي بعدا قبول نميكنن. چون مثل ما تو گذشته زندگي نميكنن. 

پاشو برو خانه. براش يه غذاي خوب بپز بعد با آرامش بدون گريه و صدا بلند كردن و چيزي شكوندن و عصبي شدن تمام حرف دلت را بزن. 

وسط حرفهات هرگز از عبارات طلاق و جدايي و دوستت ندارم و بسه اين زندگي و امثال اين حرفها استفاده نكن. 

بخدا وقتي حرفهاتو بزني خيلي آرام ميشي. منطقي به حرفهاش گوش كن و ازش درخواست كن خودش را جاي تو بزاره. همچنين تو هم خودت را جاي آن بزار. 

مشكل نود درصد زنان ايران اينكه رو راست نميشينن با همسرشون صحبت كنن.  بابا اگر هر چي تو دلت بود ...

مشکل ما همينه که حرف نمیزنیم هر وقت خواستم باهاش حرف بزنم یا ميگه حوصله ندارم باشه بعد یا بیشتر باعث ناراحتيم ميشه اون بعد هم هیچ وقت نمياد