2777
2789
عنوان

توجه به همسر؟؟؟؟

2333 بازدید | 27 پست

شوهرم میگه بهم اهمیت نمیدی چیکار باید کنم که مثلا اهمیت بدم بهش من اخلاق اینجوریه زیاد محل نمیدم اونه که مدام دنباله منه واقعا عاشقمه و هر لحظه که کنارمه مثل روز اول نامزدی قربون صدقه ام میره ولی من خیلی کم محبت میکنم.خیلی وقتا اگه تو خودش باشه اصلا محلش نمیدم .بعضی وقتا میگم شاید بخاطر همین اخلاقمه که بعد 4 سال بازم مثل روز اوله بعضی وقتا میگم نکنه اونم سرد شه؟!نمیدونم وقتی میگه بهم توجه نداری چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس تفکرت ممکنه این سرد بودنت باعث بشه اونم نسبت بهت سرد بشه و ی روزی حسرت بخوری 

صبحا میره سرکار پاشو باهم صبحانه بخورید ،بدرقش کن بوسش کن و بهش حرفای قشنگ بزن

تو طول روز بهش اس بده بگودوست دارم و از این حرفا بهش بزن

وقتایی از سرکار میاد برو در براش باز کن بهش خسته نباشید بگو بغلش کن

هر ماه ی شب شام موردعلاقش رو درست کن براش ی میز رمانتیک پر از گل و شمع بچین 

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗
جداچجوری انقدسردوبی حساسی یکم بمنم یادبده    

فکنم رفتار شوهرم باعث شده انقد بیش از حد میچسبه بهم منم مغرور شدم.همش دار حال لوس بازیم .بعصی وقتا انقد میچسبه و حرف میزنه و میاد بغلم میکنه خدا خدا میکنم زود تر بره اونور .یا میاد ببوسه رومو اونور میکنم البته باز ها.خیلیم دوسش دارم .خودم بش پیشنهاد ازدواج داده بودم 

برعکس تفکرت ممکنه این سرد بودنت باعث بشه اونم نسبت بهت سرد بشه و ی روزی حسرت بخوری   صبحا ...

دقیقا قبلا این جوری بودم الان همش  میگه چرا نمیای استقبالم 

ب نظر من آدم باید اعتدال داشته باشه زیاد به بعضی مردا رو بدی ببخشید سوارت میشن

اما باید کمی محبتو داشته باشی کمی اهمیتو بدی تا بیرون یکی یکم توجه کرد بهش زود از خود بی خود نشه و تشنه محبت نباشه

ب نظر من سعی کن یکم توجه کنی بهش بی محلی زیادی درس نیس

واقعا رفتارم خوبه ؟میترسم شوهرم عقده ای بشه

اصلا خوب نیست بعد ی مدت شوهرتم همین جوری میشه

نگاه تعادل چیز خوبیه ن خیلی خیلی زیاد محبت کن ن اینقدر بی محبتی 

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

نه بابا کی میگه چون محل نمیدی هنوز مث اوله؟

به خاطر اینه  که خیلی دوسِت داره. سرد میشه ها

اینکه میگن گاهی اوقات بی توجهی خوبه ینی جوری آویزون طرف نشین که حس کنه داره خفه میشه

می تونی برا توجه کردن صبا که میخواد بره سرکار براش صبونه درست کنی و بدرقه ش کنی با یه بوس😘

وقتی برمیگرده ازش استقبال کنی

برا ظاهرت وقت بذاری 

مثلا  یه بار در هفته ازش بپرس غذا چی دلت میخواد برات درست کنم

از حموم میاد براش شربت درست کن

وقتی تو خودشه ازش بپرس چی شده. گیر نده البته.

بعععضی وقتا در طول روز براش پیام عشقولانه بفرس البته نه زیادی که مزش بره

آما آما آما از همممه اینا مهم تر.... وقتی نگاهش می کنی مهربون نگاش کن. قشنگ و با محبت باشه نگاهت این عالیه روز به روزم بیشتر عاشقت میشه همسرت😍😍😍

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
فکنم رفتار شوهرم باعث شده انقد بیش از حد میچسبه بهم منم مغرور شدم.همش دار حال لوس بازیم .بعصی وقتا ا ...

اووووووه خیلی رمانتیک پس.خوبه بااین رفتارت سرد نشده ازت.ولی حواست باش یهوسردمیشه هااا....توهم دیگ انقدخشک نباش.چندوقته ازدواج کردین؟