2777
2789
عنوان

کدوم سوره

212 بازدید | 15 پست

بچه ها کدوم سوره قران بهتون ارامش میده یا ازش حاجت گرفتین؟؟لطفا بگین ممنون،بچه ها برا حاجتم یه صلوات بفرستین بی زحمت هرکی فرستاد لایکم کنه 😍😍😍

من باید تو کنکورم موفق شم

الذاریات طلاق مزمل الشرح الحشر.

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره یاسین  خواهرم پول میذاره لاش    بعد که حاجت روا شد میده فقیر  چندین بار درس ...

چه جالب.

همسرم/ ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم/غصه معنایی نداره تا تو میخندی برایم/پیش تو از یاد بردم روزهای سختی ام را/عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختی ام را
چه جالب.

منم شنیده بودم خیلی ساله دور قران نرفته بودم یه قران داشتم حاجتمو داخلش مینوشتم و همیشه حاجتمو میداد اون قرانو دادم به یکی بخونه قران نداشت حالا یه قران دیگه هستش  به اون کارم خیلی اعتقاد داشتم

من باید تو کنکورم موفق شم