2777
2789
عنوان

مغازه بغلیمون خیلی بم میخنده 😖😖

1164 بازدید | 82 پست

بچه ها من  حدودا یه ماهه اومدم مغازه لباس زیر فروشی کار میکنم . شوهرم با کار کردنم خیلی مخالف بود 

ولی اینجا آشنامونه . پرده ام داره کلا ورود آقایون ممنوعه . بعد  بغلیمون کفش فروشیه  چن روز پیشا یه وانت پارک کرده بود جلومغازه شون ولی دید مغازه مارم میگیره . رفتم بشون گفتم ببخشید وانت واسه شماس؟ گفت  بله  و ببخشید و داشتیم بار خالی میکردیم و هزاردفه ببخشید و شرمنده الان برمیداریم و اینا .  دیگ منم برگشتم تو مغازه ‌ .  چن روز پیش دیدم داره جلو مغازمونو جارو میکنه .  هیچی نگفتم . ن تشکری ن حرفی . . .  دیروزم بستم رفتم سرویس بهداشتی . انقد نگااآااه کرد . برگشتنه گفت سلام .  محل ندادم اومدم تو .  امروزم باز یه ماشین جلو مغازه بود . گفتم ببخشید واسه شماس ؟ انقد خندید و گفت نه نمیدونم واس کیه زده اینجا جلو دید مغازه مارم میگیره . من اصن نمیزارم جلو در شما کسی پارک کنه . اینم من نبودم پارک کرده و اینا . خیلی با خنده و خوش رو .  الانم شلنگ انداخته داره جلو در مغازمونو میشوره 😕😕😕‌.  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گناه داره بذار تو حال خودش باشه فقط براش دعا کن 😅😅😅 نمیفهمم فازش چی بود که به پارک ماشین میخندید 😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بنظرتون برم تشکر کنم ؟ اخه من ک نگفتم بشور 😕😕

ن بابا چ تشکری معلومه طرف میشنگه اهمیت نده فقط سلام بده همسایه اید دیگه

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم

میگم میشه بگین قیمت لباس زیر نخی و کش پهن چقدر 😀❤

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏