2777
2789
عنوان

#کمپین_نه_به_نی_نی_سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 96 پست
هرچیزی رو میشه ازش درست یا غلط استفاده کرد کلا خاصیت فضای مجازی همینه  اگ حس میکنی از موضوعی ...

هر چیزی درصد داره و تعادل بعضی وقتا اون طرفش بیشتره

خب اگر مخالفید نمیوندید تو این تاپیک

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به کاربرای.......😒

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کسی مجبور نیست تو تاپیکی که مربوط به این چیزهاست بره که بخواد رو زندگیش تاثیر بزاره

افرین پس نیا در تاپیکی که باهاش مخالفی 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

خیلی متاسفانه بد آموزی داره راحت درمورد رابطه جنسی با همسر صحبت میشه من خیلیییی کم میام خیلی کم   خب اینجا کلی دختر زیر سن قانونی هست درست نیست بیان یه مسائلی

سعی کن زن باشی مرد بودن مثل آب خوردنه    
واقعا فضای چند سال پیش اینجا عالی و مفید بوده الان چند وقته اينجوري شده بعدشم هرکس بخواد بااازم تو ...

وقت من نرفته نتیجه گیری کلیه 

واقعا فضای چند سال پیش اینجا عالی و مفید بوده الان چند وقته اينجوري شده بعدشم هرکس بخواد بااازم تو ...

اینو ک میگن چند وقت پیش خوب بوده رو من هم شنیدم 

میگن ادمای با فرهنگ و با سوادتری توش بودن و الان خیلی بچه بازی شده 

خیلی جالب بود برام چون من خیلی وقت نیس عضو شدم و فک نمیکردم بخاد عقبگرد داشته باشه

بله فقط یه نکته؛ هشتگ توی سایت عمل نمیکنه و کاربردی نداره.

در واقع نماد " # " رو هنگامی استفاده میکنن که با کلیک روی جمله یا کلمات هشتگ دار، بشه از سایر مطالب نوشته شده در اون مورد، استفاده کرد.

در صورتی که الان با کلیک روی عنوان شما، هیچ صفحه‌ی جدیدی باز نمیشه و اتفاق خاصی نمیفته.

این سایت قابلیت هشتگ‌گذاری نداره.

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

دلم میخاد سایت کلا پوکونده بشه دیگه هیچ کاربری نیاد و هر چی نینیار و مدیرسایته  از کار بیکار بشن تا بفهمن چقدسخته  وقتی حرفی تو گلوت گیر میکنه و هیچجا اجازه نداری بگی و امید داری اینجا بذارن حرف دلتو بگی ولی به محض گفتنش تعطیلش میکنن ینی چی

خب شماها که از خوده مردمین چرا نمیذارن یکم آزادانه حرف بزنیم

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

تاثیر پذیریتو کنترل کنی همه چی حله

همه جای فضای مجازی خوب و بد هست..بستگی ب خواننده داره

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐