2777
2789
عنوان

از دست این همه خودخواهی ناراحتم

219 بازدید | 16 پست

شوهرم از وقتی که باهاش آشنا شدم سیگاریه خیلی سعی کردم ترکش بدم تشویق کردم  دعوا  کردم قهر کردم ولی همیشه گولم زده گفته نمیکشم بعد مچشو گرفتم دیدم فقط به من دروغ میگفته سیگارش همیشه به راه😞دیگه خستم کرده خودش میبینه سیگار کشیدن آخرو عاقبت خوشی نداره ولی باز دست بردار نیس

🌟💫⭐🌞🪐✨🌜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ترک سیگار خیلی سختتر از مواده چون دسترسی بهش خیلی راحتتره تو خیابون راحت میتونه بکشه نیاز به مکان و وسایل خاصی نداره

بنظرم خیلی سخت نگیر تا وقتی فشار روش باشه دروغ میگه

اطلاعاتت رو در این زمینه هرچی بالاتر ببری بیشتر به نفع هردوتون هس و ارامش بیشتری دارین گلم

من نمیدونم دقیقا مشکل چیه شاید شوهرتون لزوم‌ترک سیگار رو درک نکرده وگرنه شوهر من که یه شبه کنار گذاشت قبل از عقدمون

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

تا خودش نخواد كاري از دستت بر نمياد..

به نظرم اگه بهت ميگه نميكشم توام سعي نكن مچشو بگيري 

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️

من هرکاری شوهرم بکنه خودمم انجام میدم

اولین فایدش به نظرم اینه که ازم قایم نمیکنه و هرکاری میکنه زیر نظر منه

دومیش و بهترینش این بوده که میزاره کنار اون کارو

مثلن چن باری الکل آورد باهم خوردیم الان دیگه خودشم نمیخوره پیشنهادشم نمیده

❤️💍متاهل و متعهد💍❤️