2777
2789
عنوان

درمان سریع یبوست بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 168825 بازدید | 27 پست
 ن ببین فقط آب بده. یه امروزو فقط بهش اب بده حتی اگ گریه کردم بزور بدع. خواهرزادمو یک هفته ا ...

عزیزم شاید در مورد بزرگترا بشه ولی بچه ها زیر بارش نمیرن، بنظرم آبمیوه فراوان و گوجه شکمشم با روغن زیتوندر جهت، عقربه ساعت ماساژ بدین رو دختر من شدیدا کارسازه اینا

دنیام=شوهرم+دخترم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب. امتحان می کنم.

شک نداشته باش... هیچی تاثیر نیمذاره نگین دوست صمیمیم حتی پارگی پیدا کرده بود اونم بعد اینکع من گفم بعد اون هنهانجیرو دوغ و فلانی ک خورد و نتیجه نگرف اب خورد... درست شد ...

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
عزیزم شاید در مورد بزرگترا بشه ولی بچه ها زیر بارش نمیرن، بنظرم آبمیوه فراوان و گوجه شکمشم با روغن ز ...

ن بابا خواهرزادم ۴ سالش بود دگ... ارع خب ابمیوه هم اب بدنو زیاد مکنه

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 
ن بابا خواهرزادم ۴ سالش بود دگ... ارع خب ابمیوه هم اب بدنو زیاد مکنه

ای جان پس بچه خیلی خوبیه، منم مثلا هردفعه یه قلپ دخترم آبو میخورد ولی بیشترش آبمیوه، راستی میوه های این فصل همه ملینه بخوره عالیه

دنیام=شوهرم+دخترم  
متاسفانه صبح یک کم شیر خورده بود. فکر می کردم شیر مسهله

اشکال ندارهنداره، براش آبمیوه های مختلف بخر انبه و هلو و زردالو این چیزا بیشتر،چون شیرینن هم دوس داره هم بی آبیو تامین میکنه

دنیام=شوهرم+دخترم  
ای جان پس بچه خیلی خوبیه، منم مثلا هردفعه یه قلپ دخترم آبو میخورد ولی بیشترش آبمیوه، راستی میوه های ...

ارع خدایی... مخصوصااا هندونه ک دیگ عالی... هم اب دار هم شیرین

ای جان پس بچه خیلی خوبیه، منم مثلا هردفعه یه قلپ دخترم آبو میخورد ولی بیشترش آبمیوه، راستی میوه های ...

یه پیشنهاد میدهم واسه آب خوردن دخترتون. اونم استفاده از ن طعم دار شیره. اونو میزارم تو آب دخترم اب رو می خوره