دخترم 3.5 ساله است و چند روز شکمش ببخشیدها ولی سفت کار کرد و موقع دفع درد داشت. امروز هر کاری کرد نتوانست دفع کنه و درد داره. روزهای قبل بهش زردآلو می دادم زودی شکمش کار می کرد ولی امروز کار نکرد، یه دو ساعت پیش هم به روغن زیتون و آبلیمو دادم ولی اثر نکرد. میشه کمکم کنید؟
ن ببین فقط آب بده. یه امروزو فقط بهش اب بده حتی اگ گریه کردم بزور بدع. خواهرزادمو یک هفته ا ...
عزیزم شاید در مورد بزرگترا بشه ولی بچه ها زیر بارش نمیرن، بنظرم آبمیوه فراوان و گوجه شکمشم با روغن زیتوندر جهت، عقربه ساعت ماساژ بدین رو دختر من شدیدا کارسازه اینا
شک نداشته باش... هیچی تاثیر نیمذاره نگین دوست صمیمیم حتی پارگی پیدا کرده بود اونم بعد اینکع من گفم بعد اون هنهانجیرو دوغ و فلانی ک خورد و نتیجه نگرف اب خورد... درست شد ...
-واسه کل امضاهام استدلال دارم:) All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:) -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!+تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی)
عزیزم شاید در مورد بزرگترا بشه ولی بچه ها زیر بارش نمیرن، بنظرم آبمیوه فراوان و گوجه شکمشم با روغن ز ...
ن بابا خواهرزادم ۴ سالش بود دگ... ارع خب ابمیوه هم اب بدنو زیاد مکنه
-واسه کل امضاهام استدلال دارم:) All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:) -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!+تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی)
ای جان پس بچه خیلی خوبیه، منم مثلا هردفعه یه قلپ دخترم آبو میخورد ولی بیشترش آبمیوه، راستی میوه های ...
ارع خدایی... مخصوصااا هندونه ک دیگ عالی... هم اب دار هم شیرین