2777
2789
شاید بره تو اون دنیا پس بده و داریم می بینیم که کارما همیشه عمل نمی کنه.حتما قوانین دیگه ای هم هست.

این چه قانونی که واسه بعضیا عمل میکنه واسه بعضیا نه

خیلی مسخره س

لطفا همین الان برق اضافه را خاموش کن

نه یک نفر آبرومو همه جا برده،کسی هم کاریش نداره،بهم تهمت و افترا زده ،صدبارگفتم خدایابخودت واگزارکرد ...

یه سری دعاهای خاص هست .نفرین هم می شه کرد البته چند نفری تاثیر زیادی داره.ولی بهتره نکنی چون برمی گرده.و به خودت هم آسیب می رسه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ونوس جان سفره دل منو باز کردی من دقیقا یکی از همکارام برام پاپوش درست کرد عید پیارسال اخراج شدم یعن ...

عزیزم منم ب یکی بد کردم ظاهر زندگیم خیلی خوبه طوری ک اون طرف ببینه میگه بد کرد اما ببین چه‌ زندگی خوبی داره اماتو تنهایی خودم تاوان پس دادم خیلیم بیشتر از اون عمرم تاوان دادم 

خدا بزرگه❤😊
یه سری دعاهای خاص هست .نفرین هم می شه کرد البته چند نفری تاثیر زیادی داره.ولی بهتره نکنی چون برمی گر ...

اره واقعا من یه نفرو نفرین کردم برگشت ب خودم 😂 بهترین کار اینکه واگذار کنی ب خدا

خدا بزرگه❤😊

خواهر همسرم، مادر ش رو علیه من تحریک کرد.مادر ش اومد با من چنان دعوایی کرد که من یک ماه فقط گریه کردم . و از خدا خواستم کسی که آرامش م رو از من گرفته ،آرامشش رو ازش بگیرم .

10 روز بعدش خبر دادن شوهرش از داربست افتاده و پاش بد جور شکسته. فعلا هم بعد 7 ماه خوب نشده . خواهر همسرم به بدترین نحو داره زندگی میکنه . شاید فکر کنید خیلی بد جنس هستم . اما به خدا نفرین نکردم. حتی پرونده حقوقی و کیفری همسرش رو رایگان پیگیری میکنم که یه پولی دستش بیاد

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
خواهر همسرم، مادر ش رو علیه من تحریک کرد.مادر ش اومد با من چنان دعوایی کرد که من یک ماه فقط گریه کرد ...

عزیرم دل شکسته تاوان داره تو ک نفرین نکردی ان شالله خدا اجره اون کارتم‌ بهت بده

خدا بزرگه❤😊