2777
2789

قبول ندارم چون یه نفر خیلی دلمو شکست خیلی از خداخواستم جوابش بده ولی اصلا هیچی تازه زوز ب روز خوشبخت تر و پولدار تر و سر کیف تر شد

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول ندارم چون یه نفر خیلی دلمو شکست خیلی از خداخواستم جوابش بده ولی اصلا هیچی تازه زوز ب روز خوشبخت ...

بعضی وقتها ادما تو تنهایی خودشون تاوان پس میدن عزیزم قرار نیست اون ادم بیاد جار بزنه بگه که

خدا بزرگه❤😊
قبول ندارم چون یه نفر خیلی دلمو شکست خیلی از خداخواستم جوابش بده ولی اصلا هیچی تازه زوز ب روز خوشبخت ...

دقیقا مثل من خیلیا دلمو شکستن هرروزشون بهتر از دیروزه. و من بدبخت تر از روز قبل 

دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید

خیلی ....

یه روزی

یه جایی

یه وقتی

نتیجه و عاقبت کارهامونو  خواهیم دید

دیر و زود داره

سوخت و سوز نداره ...

خدا مثل ما آدمها  عجول نیست ولی...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

قبول دارم به وضووووح برام اتفاق افتاده 

اشتباهي كردم كه تاوانشو دادم

و كسي دلمو شكست و بد تاوان داد

اينكه ميگم به وضوح يعني نشونه هايي ديدم كه بهم ثابت شد تاوان همون كاره

يكي از دوستامم همين فكر رو ميكرد

اما اگرچه خيلي دير اما ديد كه اون ادم چقدر شكست...صبر داشته باش

من خيلي اعتقاد دارم بهش

خب خدا هم میگه اینقدر بهش میدم که طرفم نیاد صداشو نشنوم .  اما طرف حسابش خداست و اگه این دنیا جواب نده  اون دنیا به حسابش رسیده میشه اساسی . 

من خودم چیزای بزرگ که نه  ولی بعضی موقع ها همسرمو سرزنش میکنم بعدش دقیق همون اشتباه ازم سر میزنه .

امیدوارم شمام شرایطتتون روز به روز بهتر بشه و آرامش داشته باشی