سمیه_ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 244 عنوان تا حالا تاوان پس دادین چقدر قبول دارین دنیا دار مکافاته 690 بازدید | 38 پست . خدا بزرگه❤😊 1397/04/06 | 12:36 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloo11 عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 417 قبول ندارم چون یه نفر خیلی دلمو شکست خیلی از خداخواستم جوابش بده ولی اصلا هیچی تازه زوز ب روز خوشبخت تر و پولدار تر و سر کیف تر شد زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
khanum_e_alef عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 879 من تاوان ندادم خداروشكرولي يك مادر بدكاري با دل من و خونوادم كرد...پدر و مادرمُ خورد كرد...و ديدداغ بچه ش رو ديد...به بدترين شكل
سمیه_ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 244 قبول ندارم چون یه نفر خیلی دلمو شکست خیلی از خداخواستم جوابش بده ولی اصلا هیچی تازه زوز ب روز خوشبخت ... بعضی وقتها ادما تو تنهایی خودشون تاوان پس میدن عزیزم قرار نیست اون ادم بیاد جار بزنه بگه که خدا بزرگه❤😊
Nini2016 عضویت: 1395/08/22 تعداد پست: 2609 قبول ندارم چون یه نفر خیلی دلمو شکست خیلی از خداخواستم جوابش بده ولی اصلا هیچی تازه زوز ب روز خوشبخت ... دقیقا مثل من خیلیا دلمو شکستن هرروزشون بهتر از دیروزه. و من بدبخت تر از روز قبل دوستان عزیزم برا سلامت بچم صلوات بفرستید
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48707 خیلی ....یه روزییه جایییه وقتینتیجه و عاقبت کارهامونو خواهیم دیددیر و زود دارهسوخت و سوز نداره ...خدا مثل ما آدمها عجول نیست ولی... ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
ماهروووو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 1063 منم ندیدم کسی تاوان پس بده😞😞😞😞😞خیلی دنیای بی رحمیه لطفا همین الان برق اضافه را خاموش کن
fenqel عضویت: 1394/03/31 تعداد پست: 10385 قبول دارم به وضووووح برام اتفاق افتاده اشتباهي كردم كه تاوانشو دادمو كسي دلمو شكست و بد تاوان داداينكه ميگم به وضوح يعني نشونه هايي ديدم كه بهم ثابت شد تاوان همون كاره
khanum_e_alef عضویت: 1396/10/19 تعداد پست: 879 قبول ندارم چون یه نفر خیلی دلمو شکست خیلی از خداخواستم جوابش بده ولی اصلا هیچی تازه زوز ب روز خوشبخت ... يكي از دوستامم همين فكر رو ميكرداما اگرچه خيلي دير اما ديد كه اون ادم چقدر شكست...صبر داشته باشمن خيلي اعتقاد دارم بهش
سمیه_ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 244 منم ندیدم کسی تاوان پس بده😞😞😞😞😞 خیلی دنیای بی رحمیه تو از تنهایی اون ادم خبر داری ؟ خدا بزرگه❤😊
shakiba7 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1986 قبول ندارم چون یه نفر خیلی دلمو شکست خیلی از خداخواستم جوابش بده ولی اصلا هیچی تازه زوز ب روز خوشبخت ... خب خدا هم میگه اینقدر بهش میدم که طرفم نیاد صداشو نشنوم . اما طرف حسابش خداست و اگه این دنیا جواب نده اون دنیا به حسابش رسیده میشه اساسی . من خودم چیزای بزرگ که نه ولی بعضی موقع ها همسرمو سرزنش میکنم بعدش دقیق همون اشتباه ازم سر میزنه . امیدوارم شمام شرایطتتون روز به روز بهتر بشه و آرامش داشته باشی
ماهروووو عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 1063 خیلی .... یه روزی یه جایی یه وقتی نتیجه و عاقبت کارهامونو خواهیم دید دیر و زود داره س ... عزیزدلم خدا کنه همین که شما میگی باشه😢😢😢😢 لطفا همین الان برق اضافه را خاموش کن
venuss عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 9102 کارما بعضی وقتا عمل می کنه.بعضی وقتا نه.قوانین دیگه ای غیر از کارما هم هست.مثلا اگه صدقه بدی جلوی کارما گرفته می شه.