2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوری عزیزم میشه بگی دارم میمیرم از استرس

من موقع قاعدگی لک بینی داشتم. رفتم دکتر گفت آز بده شاید بارداری. آز خون دادم بتام خیلی پایین بود الان دقیق عددشو یادم نیست. بردم دکتر بعد گفت پس حامله نیستی احتمالا کیستت دوباره عود کرده که لک بینی پیدا کردی. بهم قرص ال دی داد. اونو خوردم وقتی قطع کردم دوباره لک بینی پیدا کردم. رفتم سونو دید باردارم. هفت هفته بودم. نگو ماه پیش هم باردار بودم و آز نشون نداده بود.

من موقع قاعدگی لک بینی داشتم. رفتم دکتر گفت آز بده شاید بارداری. آز خون دادم بتام خیلی پایین بود الا ...

الان منم امروز لکه بینی دارم البته دوماه پیشم همی تاریخ لکه بینی داشتم و دوروز بعد پریود میشدم.یعنی میشه منم باردار باشم ای خدا

الان منم امروز لکه بینی دارم البته دوماه پیشم همی تاریخ لکه بینی داشتم و دوروز بعد پریود میشدم.یعنی ...

عزیزم شما سوزش تخمدان راست داشتی؟؟؟از چی بود؟؟

منم شدیدا میسوزه و تیرنیکشه البته هرازگاهی

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘
من موقع قاعدگی لک بینی داشتم. رفتم دکتر گفت آز بده شاید بارداری. آز خون دادم بتام خیلی پایین بود الا ...

تازه دو روز زودتر از موعد.این ماه لتروزول خوردم و امپول اچ سی جی زدم کلی امیدوار بودم 😣😣😣

تازه دو روز زودتر از موعد.این ماه لتروزول خوردم و امپول اچ سی جی زدم کلی امیدوار بودم 😣😣😣

منم چند ماه قرص لتروزول خوردم .چند ماه هم آمپول سینال اف زدم. اما اصلا ناامید نشدم. صبر داشته باش عزیز جان. به خدا هم خوش گمان باش. این طوری خدا قهرش میگیره عزیزم. انشالله هر چی صلاحته از خدا بخواه.