سلام دوستان . چند روزه به خونه جدید نقل مکان کردیم متاسفانه چاه دستشوییش روزی دو سه مرتبه بوی خیلی شدید و تندی ازش بیرون میزنه ...کسی تجربه ای داره ؟ چی کار کنم دیگه بو نده ؟
ایراد از چاه اون منطقه ست بوگیر عطری چاه بگیر اکتیو هر چند وقت بریز
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ی دونه مایع من یا جوهرنمک بریز هر چی هست بشوره ببره
اگ سیفون داره روزی چن بار سیفون بکش
میگن ی لیوان قهوه دم کنی بریزی تو چاه بوشو میبره
شمع یا کبریتم روشن کنی گازا دستشویی رو میسوزونه بو میره
ی سری چاه باز کن بوگیرم هست اونم بگیر بزن
فاضلابه یا چاه
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ممنون که اینقدر با حوصله ج دادی و وقت گذاشتی . بوی چاهه خیلی تنده
خواهش گلم
اره خیلی بده
خب اگ چاهه شاید چاهش قدیمیه باید ی دونه دیگ بکنید
البته اگ خونه از خودتونه
بپرسید چاهش مال چن سال قبله
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
وای ما طبقه شیشمیم چون چاهش Lمیخوره و همه ی واجدا دارن از چاه استفاده میکنن هرکاری هم کنیم بازم پوش نمیره روزی دو دفعه آب میکیرم دستشوییو !حالا بوش خوبه مستاجر قبلیه انقد آدم کثیفی بوده نمیدونم چیکار کرده پر مگس شده بود دستشویی نمیدونی چ داستانی داشتم سر این