2777
2789
عنوان

امشب میخواستم برادر زادمو بزنم😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ي بنده خدايي تعريف ميكرد ك يكي بوده هروقت ميخواسته بره جايي بچه ٤،٥ماهش رو ميذاشته پيش خواهرش بعد از هفت هشت ماه ك گذشته بوده ميبينه بچش يهو از حال ميره و اين حالت هي تكرار ميشه بچه رو ميبرن مغز و اعصاب ميفرسته عكس از سر بچه بگيرن ميبينن ٣٠تا سوزن ته گرد زيرپوست سر بچست ك ب مغز اسيب زده طفلك بچه رو عمل كردن و كلي خرج كردن اخرسر بعد از كلي تحقيق كاشف ب عمل اومد خواهرزاده ي نره خر زنه رو شك كردن بهش ازش پرسيدن با ترس جواب داده ك كارمن نيست و اينا  بردنش پيش روانپزشك اونجا فهميدن  بيشعور تو سر بچه سوزن فروميكرده و ازينكار لذت ميبرده وقتي اشك بچه رو ميديده

من شنيدم همه بدنم داشت ميلرزيد بايد خيلي مواظب باشيد😭😞

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
ي بنده خدايي تعريف ميكرد ك يكي بوده هروقت ميخواسته بره جايي بچه ٤،٥ماهش رو ميذاشته پيش خواهرش بعد از ...

یا خدا😞😞😞

دیگه دخترم حتی برا چند ثانیه هم پیشش تنهاش نمیزارم 

امشب چون مهمونشون بودم همسرمم بود نخواستم همسرم بفهمه زیاد نتونستم سرویسشون کنم فقط برگشتنی ب مامان ...

الهي بميرم من هنوز مادر نشدم اما ميتونم بفهمم چ حال بدي داري الان😞😞😭

بالاخره اون بچه هم زير دست همون مادر بزرگ شده ديگه   البته ببخشيدا😞😡

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
یا خدا😞😞😞 دیگه دخترم حتی برا چند ثانیه هم پیشش تنهاش نمیزارم 

اره واقعا بچه تنها بمونه بهتر از يك عمر پشيمونيه😞

الهي بميرم من هنوز مادر نشدم اما ميتونم بفهمم چ حال بدي داري الان😞😞😭 بالاخره اون بچه هم زير دست ...

خدا نکنه گلم

اره واقعا زیر دست همون افریته بزرگ شده حالم ازشون بهم خورد امشب

اره😢 خودمم بخالش گریه کردم اومدم خونه متوجه شدم سوراخ شده نیشگونشم‌گرفته بود پوست پاش کنده شده

منم یه ابجی ۵ ساله دارم ۳ تا هم پسر دایی ک همشون هم سنن ۶ سالش اینا هستن ابجیمو خیلی وقتا تنها بودنی یکیش هس میزنه حرصم میاد میخوام برم خفش کنم 

شاید مادرش یادش میده که یه دعوایی درست کنه سیاست به خرج بده قایمکی تهدیدش کن بترسونش ۴چشمی هم مواظب بچه ات باش .خدایی نکرده طوریش بشه بچه ات وخودتی که اذیت میشید و تو روحیه بچه اثرداره

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤
خدا نکنه گلم اره واقعا زیر دست همون افریته بزرگ شده حالم ازشون بهم خورد امشب

🙈🙈😞👌🏼

منم یه ابجی ۵ ساله دارم ۳ تا هم پسر دایی ک همشون هم سنن ۶ سالش اینا هستن ابجیمو خیلی وقتا تنها بودنی ...

من سر دختر اولیمم همینحور بودم بچه بود هرکی اذیتش میکرد زمینو زمانو بهم میدوختم تو رو چه کسایی وانستادم😑