2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=62853933]اونا ک تعارف ندارن عمل کرده باشن میگن دیگ [/QUOTE]

نه عزيزم عمل كرده بيني كه عمل بشه معلومه 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
اونا ک تعارف ندارن عمل کرده باشن میگن دیگ 

خیلیاشون نمیگن مثلا کایلی جنر بااینکه کل صورتشو عمل کرده میگه نه... عکسای قبل و بعد عمل بینی انجلینا رو تو نت سرچ کنی هست خیلی از خود خارجیام گفتن عمل کرده ولی خب خودش نه:-|  

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
انتلی کیه ؟ 😄

کتایون ریاحی کجاشو عمل کرده؟

به نظرم هیچ فرقی نکرده تو دوتاش خوشگله

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خیلیاشون نمیگن مثلا کایلی جنر بااینکه کل صورتشو عمل کرده میگه نه... عکسای قبل و بعد عمل بینی انجلینا ...

خانواده کارداشیان هم معتقدن فابریک و طبیعین ولی ماشالا همه جاشون عملی😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خیلیاشون نمیگن مثلا کایلی جنر بااینکه کل صورتشو عمل کرده میگه نه... عکسای قبل و بعد عمل بینی انجلینا ...

نمسدونم والا .‌الان شیلا خداد دماغ پسرش عین قبل عمل خودش شده .  ولی انجلینا بچه هاشم دماغاشون خوشگله

خانواده کارداشیان هم معتقدن فابریک و طبیعین ولی ماشالا همه جاشون عملی😐

دقیقا 😂ولی خیلی خوب عمل کردن خدایی

اگه با نظر من مخالفید یا بلد نیستین نظرتونو مودبانه مطرح کنید منو ریپلای نکنید 😇
وا دماغشو نمی بینی؟ 

الان که بیشتر دقت کردم فهمیدم

دماغ خودشم بد نبوده خدایی