2777
2789

سلام بچه ها.کسی هست بتونه کمکم کنه؟

خودتون یا از اشناهاتون کسی رو دارین تو ازمایشگاه باشه؟

میخواستم بدونم توی قسمت پذیرش حقوقش تقریبا چقدره؟

من یه پسر ۲۰ ماهه دارم میخوام ببینم ارزش داره بچه ام رو بزارم پیش پرستاری کسی یا نه؟

به نظرتون کارش خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بهتره بچه تا دو سالگیش رو تموم نکرده مادر ازش مراقبت کنه .اینو از نظر روانشناسی میگن

به خاطر همین دو دلم.

تا بحال بیرون کار نکردم اینم یه اشنا جور کرده پس فردا مصاحبه کاری گذاشتن ولی من از استرس بچه خوابم نمیبره

بستگی به شرایطتت داره عزیزم . خوب بیمه هم میشی و ... بلاخره بچه هم کم کم بزرگ میشه و خوبه که در اینده شاغل باشی.میتونی از سه سالگی بزاریش مهد 

منم تو ازمایشگاه کار میکردم اما ادامه ندادم 

بستگی به شرایطتت داره عزیزم . خوب بیمه هم میشی و ... بلاخره بچه هم کم کم بزرگ میشه و خوبه که در ایند ...

ببخشید زیاد سوال میکنم

چرا ادامه ندادی؟

شرایط کار تو ازمایشگاه خوبه؟

این الان بیمارستان خصوصیه.ممکنه شیفتش چرخشی باشه.اونوقت اصلا نمیتونم بچه ام رو تنها بزارم

اگه زیاد دور نیست از محل سکونتت و جای امنی برای بچه سراغ داری برو .اگه میشه باهاشون صحبت کن شیش ماه ...

کلا پنج دقیقه راه دارم تا اونجا.ولی بچه رو نمیدونم چه کنم.

مرسی کمک کردی.

ببخشید زیاد سوال میکنم چرا ادامه ندادی؟ شرایط کار تو ازمایشگاه خوبه؟ این الان بیمارستان خصوصیه.مم ...

نه عزیزم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم . محل کار من از خونه دور بود و پسرمم کلاس اولی بود و شیفتش چرخشی بود و کار منم شیفت شب داشت و کسی هم نزدیکم نبود که بتونم روش برای این مسایل حساب کنم . کارم هم سنگین بود .اما باز دنبال کارم