2777
2789
عنوان

نظرسنجی برای اسم نی نی تو راهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدام نداره؟  

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
عزیزم ممنون پس چند تا اسم قشنگ بگین. 

خب آخه با توجه ب اسمای منتخبت سلیقت با من فرق داره

من اسمای ساده رو دوس دارم، مث بهار، لیلی، باران، لعیا، ریحانه

اسم انتخابی خودم، اگ بچم دختر بشه ریحانه اس، هم معنیشو دوس دارم، ی لطافت خاصی داره برای من، هم پیوندش با حضرت زهرا رو دوس دارم

رَبـِّـ إِنِّی نَذَرتـُـ لَکـَـ ما فِی بَطنی مُحَرَّراً فَتَقَبَّل منِّی إِنَّکـَـ أَنتَــ السَّـمیعُ العَلیمُ (خدایا نی نی تو دلمو نذر تو میکنم، نذرمو بپذیر، تو شنوای دانایی)
ممنون عزیزم 

ان شا الله سالم ب دنیا بیاد

برا نی نی منم دعا کن هفته دیگه ان تی دارم سالم باشه

ان شا الله سالم ب دنیا بیاد برا نی نی منم دعا کن هفته دیگه ان تی دارم سالم باشه

ممنون عزیزم شما هم انشالله نی نیت سالمه و بسلامتی بغلش میگیری. 

خدایا شکرت 

معنی سلین و دلسا رو نمیدونم

ولی اگه جفتشون معنی خوبی دارن ببینین کنار فامیلیش کدوم قشنگ تر میشه

درسا هم قشنگ بود

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

سلین خیلی شیکه آهنگش هم به نظر من از بقیه اسم هایی که گذاشتی قشنگ تره. 

من سلین و سوین رو خیلی دوست دارم. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

آیلین اسم قشنگه ولی یه خرده زیاده و زیادی تکراری

درسا اسم قشنگیه

ولی من دلسا و سلین رو دوست دارم هر دو قشنگ

ببین معنی کدوم قشنگه

دختر من ۷ سالشه روزی صد بار میپرسه چرا اسم منو گذاشتی آویسا

میگم چون معنیشو دوست داشتم

وقتی معنی اسمش رو میگم خوشش میاد 

واسه این میگم دخترا رو معنی اسمشون حساسن اسمی بزار که معنیش هم قشنگ باشه 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

هر 4 تا اسم قشنگن.اما به معنیش نگاه کن.بزرگترین حق فرزند بر پدرو مادر انتخاب اسمه.من خودم باردارم و بر اساس حروف ابجد که به اسمم بخوره دادم به کسی که درسشو خونده انتخاب کرد پیشنهاد میکنم شما هم اگه واست مقدوره اینکارو بکنی.