2777
2789
عنوان

چجوری از شیر و پوشک بگیرم ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 54 پست
تازه قایم میکنم مایعاتو.معدش پرمیشه غذانمیخوره لاغره

اوووو من سر سفره سعی میکنم نیارم تا غذا تمام بشه بهش میگم اول غذا بعد اب یا شربت. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فقط اگه میشدتوتابستون پوشکوبگیرم چقد خوب میشد.

وای این برای من سخته. میترسم برم سمتش هی میندازمش برا ماهای بعد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از شیر بگیرش چرا نمیتونی؟ من با تلخک گرفتم. مسواکم از قبل دوسال خمیردندون بدون فلوراید دوتا هفت س ...

هروقت خواستم بگيرم سرماخورده بود و اوضاع جسمي روحيش خوب نبود

بعدشم هوا گرم شد ننه بزرگا😬ميگفتن تو گرما وزن كم ميكنه خوب نيست

مسواكم روزي چندبار ميزنه كودك شما؟

از فردا سعي ميكنم بيشتر پيگير مسواكش باشم

راستي دوستان تو نت خوندم بهترين سن از پوشك گرفتن دو سال و سه ماه به بالا هست

لطفا گوسفند نباشيم😑

پوشک گیری رو تعویق نندازین بعد سخت تر میشه فکر نکنین بچه یاد نمیگیره اتفاقاتو سن کم زودتر یاد میگیره چون هر چی دیرتر بشه عادت میکنه به پوشک سخت میشه گرفتش

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤
هروقت خواستم بگيرم سرماخورده بود و اوضاع جسمي روحيش خوب نبود بعدشم هوا گرم شد ننه بزرگا😬ميگفتن تو ...

والا روزی یه بار البته کوتاهی از خودمه. واینکه قبلا میداد من براش بزنم الان اصلا نمیذاره کمکش کنم و خوب نمیزنه

دوسالش که شد از شیر بگیر سخته وای باید تحمل کنی هی ندی باز بدی روانشو بهم میریزی

تلخ هم نکن دعواشم نکن

کم کم مقدارشو کم کن

بعد که ازشیر گفتی دو سال وچندماه که سیستم ادراریش تکمیل شده و ارادی شده از پوشک بگیر

❤❤❤❤❤❤❤
وای این برای من سخته. میترسم برم سمتش هی میندازمش برا ماهای بعد

آخه نمیفهمه.فقط وقتی دوس داره بره آب بازی میادسراغم دست به پوشکش میزنه.میگم بریم جیش به هوای آب بازی میادوجیش هم نمیکنه

آخه نمیفهمه.فقط وقتی دوس داره بره آب بازی میادسراغم دست به پوشکش میزنه.میگم بریم جیش به هوای آب بازی ...

اره خب الان متوجه نمیشن. پسر من جدیدا خرابکاری که میکنه یا جیش که میکنه اعلام میکنه ولی فایده نداره که بعدش بگه😑

خونه آبادمیشه فقط

اره. من گاهی باز میذارمش که امتحان کنم تمام زندگیمو اباد کرده. باید بدم قالیشویی همه چیزو😐😭