2777
2789
عنوان

چجوری از شیر و پوشک بگیرم ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 54 پست
بهداشت که بردیش برا دوسالگی ببر نشونش بده. منم بردم گفت شربت ابمیوه شکلات کیک و اینا نخوره مسواک حتم ...

خب صبا جون اين هنوز از شير نگرفتم

يه اتفاقايي افتاد كه نشد زودتر از شير بگيرمش

شبا هم شير خودم ميخوره تا صبح هم شير پاستوريزه تو پستونك

مسواكم هنوز با خميردندون ياد نگرفته بزنه بدون خمير ميزنه

لطفا گوسفند نباشيم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرشو بدمزه کن چند روزشایدعصبی بشه اماخوب میشه.زیادبغلش کن یابیرون ببرش حواسش پرت شه.دوز شیرشو تو رو ...

اره از فردا شروع میکنم ب کم کردن تا این قوطی شیرش تموم بشه منم تمومش میکنم

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
پسرمنم فقط ابمیوه بیرون

ابمیوه بیرون خوب نیست برای دندوناش اگر بردیش دکتر بگو اینو بهش بگه و کم تر بهش بده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

عادت نکرده.مایعات دوس داره بالیوان باقاشق باکاسه.براش باشیشه بی شیشه فرق نداره

اها اگه اینجوره که خوبه. پسر منم عاشق مایعاته

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ابمیوه بیرون خوب نیست برای دندوناش اگر بردیش دکتر بگو اینو بهش بگه و کم تر بهش بده

۲۰ماهشه اصلا متوجه نمیشه که 

اصلا نمیخام بدم گریه میکنه

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
خب صبا جون اين هنوز از شير نگرفتم يه اتفاقايي افتاد كه نشد زودتر از شير بگيرمش شبا هم شير خودم ميخ ...

خب از شیر بگیرش چرا نمیتونی؟ من با تلخک گرفتم. مسواکم از قبل دوسال خمیردندون بدون فلوراید دوتا هفت سال گرفتم یادش دادم بزنه و اب دهنشو بریزه بیرون

به خاطرشیرینیشه کم شکر درست کن واسش

اره کم شکره یا رنگ داره یا خاکشیر و تخم شربتی

۲۰ماهشه اصلا متوجه نمیشه که  اصلا نمیخام بدم گریه میکنه

چرا متوجه نمیشه؟ من پسرم عید بیست ماهش بود اصلا نمیذاشتم شکلات بخوره میگفتم نه گوش میکرد میگفت دندونم سیاه میشه کاملا متوجه میشد

الانم میریم بیرون خوراکی که مناسب سنش نباشه بخواد میگم نه و جایگزین میکنم