2777
2789
عنوان

چجوری از شیر و پوشک بگیرم ؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 54 پست
مشكل منم هست من پسرم بيست و دو ماهشه حس ميكنم دندوناش لك سياه افتادن  چرا انقد زود بايد خراب ...

بهداشت که بردیش برا دوسالگی ببر نشونش بده. منم بردم گفت شربت ابمیوه شکلات کیک و اینا نخوره مسواک حتما بزنه شب بدون مسواک نخوابه بعدشم غذا نخوره دیگه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دلم میسوزه براش

همه دلشون میسوزه ولی اشکالی نداره یه پروسه ی طبیعیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا پوشک که زوده شیر رو خب معلومه گریه میکنه باید سرگرمش کنی براش خوراکی بیاری ببریش پارک تا از سر ...

پارک ک زیاد میبرم و خوراکی ازهمه نوع میریم  میخریم فقط باهاشون بازی میکنه و بعد خسته میشه 

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
ابمیوه هم دوستداره ولی طبیعی نه اصلا نمیخوره این ابمیوه های بیرونم همش اسید و قند هستش میترسم   ...

همون طبیعی دیگه.من گاهی شربت عرق بهار یاچای سبز توشیشه بهش میدم.الان دوسالشه قبل عیدازشیرگرفتمش.بیچارم کرد نمیتونستم بشینم یابخابم سریع آویزونم میشد.

من شیشه های شیر دخترم رو قایم میکردم.شیشه ها رو که نمی‌دید شیر هم نمیخواست

منم شیشه هاشو گذاشتم کابینت این فقط جیغ میزنه می مییییی

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
همون طبیعی دیگه.من گاهی شربت عرق بهار یاچای سبز توشیشه بهش میدم.الان دوسالشه قبل عیدازشیرگرفتمش.بیچا ...

من تاحالا عرق و اینا بهش ندادم 

ابمیوه خونه اصلا لب نمیزنه 

منم شیشه هاشو گذاشتم کابینت این فقط جیغ میزنه می مییییی

خب بهش ندید دیگه چرا با روح و روانش بازی میکنید؟ قایمشون کن بگو نیست بهشم نشون بده ببینه نیست دیگه هم نده. 

همون طبیعی دیگه.من گاهی شربت عرق بهار یاچای سبز توشیشه بهش میدم.الان دوسالشه قبل عیدازشیرگرفتمش.بیچا ...

خب همون شیشه رو هم مکافات داری تا بگیریش چرا عادتش دادی به شیشه؟

خب بهش ندید دیگه چرا با روح و روانش بازی میکنید؟ قایمشون کن بگو نیست بهشم نشون بده ببینه نیست دیگه ه ...

ازفردا شروع میکنم میگم تموم شده

اره اهن ميدم ولي كاش لك واسه اهن باشه

براهمونه

من تاحالا عرق و اینا بهش ندادم  ابمیوه خونه اصلا لب نمیزنه

پسر من عاشق شربته از هرنوعیش

من تاحالا عرق و اینا بهش ندادم  ابمیوه خونه اصلا لب نمیزنه

شیرشو بدمزه کن چند روزشایدعصبی بشه اماخوب میشه.زیادبغلش کن یابیرون ببرش حواسش پرت شه.دوز شیرشو تو روز به یک شیشه برسون بعدحذف کن

ازفردا شروع میکنم میگم تموم شده

اره دیگه یهو تمومش کن هی اذیتش نکن

پسر من عاشق شربته از هرنوعیش

پسرمنم فقط ابمیوه بیرون