2777
2789
عنوان

چجوری از شیر و پوشک بگیرم ؟؟؟؟؟؟

304 بازدید | 54 پست

پسرم ۲۰ماهشه خیلی ب شیر وابسته اس شیرخشکیه همسرم میگه شبا برا دندوناش ضرر داره مسواک نمیزنه نصف شب که 

از پوشک کی بگیریمش مامانا کمک

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
یعنی دوسالش شده

نه ۴ماه مونده

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر شیشه اش رو سرشو ببر تا شیر زیاد ازش بیاد دیگه هم درستش نکن. شوهرت راست میگه

از پوشکم زوده بذار دو سال و نیم به بعد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان از شیر بگیرش سر دوسالگی از پوشک پسر من هنوز دوسالش نشده ۱۰ روزه از پوشک گرفتم قشنگ میگه جیش و پیپیش رو

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
سر شیشه اش رو سرشو ببر تا شیر زیاد ازش بیاد دیگه هم درستش نکن. شوهرت راست میگه از پوشکم زوده بذار د ...

هرکاری میکنم بازم گریه میکنه می می میخام 

ممنون

هرکاری میکنم بازم گریه میکنه می می میخام  ممنون

خب باشه اونو که گریه میکنن دو روز تا عادت کنن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان از شیر بگیرش سر دوسالگی از پوشک پسر من هنوز دوسالش نشده ۱۰ روزه از پوشک گرفتم قشنگ میگه جیش و پ ...

شیرچجوری بگیریم هرروشی میرم جیغ و داد میکنه 

اره خاستم از پوشک بگیرم اصلا همکاری نکرد شوهرم گفت فعلا ببند همکاری نمیکنه یعنی زوده

بابا پوشک که زوده

شیر رو خب معلومه گریه میکنه باید سرگرمش کنی براش خوراکی بیاری ببریش پارک تا از سرش بیفته

دخترمن به شدت به شیرمن وابسته بود.سرپستونکو تلخ کن.یاشیر داخلشوبدمزه کن.به جاش آب میوه بده بهش.وابست ...

ابمیوه هم دوستداره ولی طبیعی نه اصلا نمیخوره این ابمیوه های بیرونم همش اسید و قند هستش میترسم  بدم بهش 

مشكل منم هست من پسرم بيست و دو ماهشه حس ميكنم دندوناش لك سياه افتادن  چرا انقد زود بايد خراب ...

اهن میدی احتمالا خرده دندونش

خب باشه اونو که گریه میکنن دو روز تا عادت کنن

دلم میسوزه براش