2777
2789

یه رستوران سرکوچه ماست که هواکشش توی کوچه قرار گرفته و هر چی بوی گند سبزی سرخ شدس رو میاره از پنجره اشپزخونه داخل خونه ما به کجا باید زنگ بزنم ازشون شکایت کنم که وهواکش عمودی نصب کنه دودش خونه ما نیاد؟ کسی میدونه راهنمایی کنه؟

بسپرش به خدا درست میشه

من فقط واسم سواله سبزی سرخ شده براچیشونه؟🤔

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تذکر دادین بهشون؟ شاید تذکر بدید بدون تنش این کارو بکنن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

اول تذکر بدین اگه راه حلی پیدا نکردن بعد شکایت کنین😊

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
تذکر دادین بهشون؟ شاید تذکر بدید بدون تنش این کارو بکنن

یه مدت دودکش رو عمودی نصب میکنن بعد از بازدید دوباره همون اش و همون کاسه

بسپرش به خدا درست میشه

وای خیلی بده

آدم حالت تهوع میگیره از هرچی غذاس حالش بد میشه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
وای مام چندماهه یه کبابی جفتمون باز شده. بوی کبابش میاد وقت و بی وقت حالا وقتی سیریم هیچ ولی وقتی ...

تا 1 شب اینا سبزی سرخ میکنن من میرم مهمونی همه میگن بوی قرمه سبزی میدم 

بسپرش به خدا درست میشه
تا 1 شب اینا سبزی سرخ میکنن من میرم مهمونی همه میگن بوی قرمه سبزی میدم 

😂😂😂😂

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊