2777
2789
عنوان

خانمایی كه سه ماهه دوم سقط داشتین

2654 بازدید | 17 پست

لطفا از علایمتون بگید

من تو هفته هجده هستم بیشتر از دوهفته اس لکه بینی دارم قرمز صورتی قهوه ای کم و زیاد

درد واژن دارم بخصوص وقتایی که از خواب پا میشم دنبالچه هم درد میکنه 

چهار روز پیش سونو دادم نینی خوب بود و جفتم نرمال

شما چی علایمی داشتید که سقط کردین؟

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترت شیاف نداد بهت؟؟

چرا شیاف و استراحت مطلق منتها هیچ تغییری نکردم

وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

امپول پرولوتون بزن حتممما

من از هفته١٨درد شديد شكم داشتم مث درد زايمان

ي دكتر فقط شياف و قرص داد اما هييييچ تغيري نكردم

رفتم دكتري ديگه امپول داده هر هفته ميزنم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

عزيزم پشت گوش ننداز

اگه دو روز از موقع امپولم بگذره و نزنم باز درداي عجيب مياد سراغم

يا كمر درد ميگيرم يا درد شكم 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
عزيزم پشت گوش ننداز اگه دو روز از موقع امپولم بگذره و نزنم باز درداي عجيب مياد سراغم يا كمر درد مي ...

منم الان از شدت دل درد بیدار شدم

شما الان که آمپول میزنی دیگه لکه بینی نداری؟

شیاف و قرص رو هنوزم استفاده میکنی؟

منم الان از شدت دل درد بیدار شدم شما الان که آمپول میزنی دیگه لکه بینی نداری؟ شیاف و قرص رو هنوزم ...

لكه بيني كلا نداشتم،شياف هم گفت دو هفته استفاده كن

دكترم رو عوض كردم امپول فقط داد

دردم ب حدي بود ك همه ميگفتن يا كليه ست يا اپانديس اما سونو دادم هيچكدوم نبود

تمام كمر و زير دلم هر دو سه دقيقه ي بار شدديد ميگرفت و ول ميكرد😖😖دكتر گفت نشانه ي سقطه

برو امپول بزن شياف بي فايدست

لكه بيني كلا نداشتم،شياف هم گفت دو هفته استفاده كن دكترم رو عوض كردم امپول فقط داد دردم ب حدي بود ...

ای بابا الان حال خودت و نینیت خوبه؟

من دل دردم آنقد شدید نیس شیافم میزنم نمیدونم از روده هامو یا دل درد پری اما من دهانه رحم واژن و سمت ب ا س ن م خیلی درد میکنه بخصوص وقتی میخام پاشم سرپا

منم الان از دکتر دیگه ای میام گف همه طبیعین گفتم دكتر کن فلج شدم شیاف یکماهه کمکی نکرده بزور مجبورش کردم آمپول داد تازه ۲۵۰گیر نیوردم مجبور شدم پونصد بگیرم و اولیو الان نصفشو تزریق کردن برام

خدا کنه قطع بشه لکه بینیم چهارمه باردار شدم فقط جام تو دکتر و مطب و سونوگرافی و آزمایشگاس به یه پسر پنج ساله تک و تنها سختمه خیلی 

دکتر گف درد واژنتم آروم میکنه امپوله

ایشالا که شماهم حالتون خوب خوب باشه

ای بابا الان حال خودت و نینیت خوبه؟ من دل دردم آنقد شدید نیس شیافم میزنم نمیدونم از روده هامو یا دل ...

خوبيم خداروشكر

منم٥٠٠ميزنم،اينجا خيليا ميگفتن فقط انقباض داشتن بدون درد دكتر امپول داده

لكه بيني هم ك داري صددرصد بايد امپول بزني 

ارره منم اگه دو روز بگذره از امپولم واژنم تير ميكشه زياد واسه همين سعي ميكنم ب موقع بزنم

توكل ب خدا

خوبيم خداروشكر منم٥٠٠ميزنم،اينجا خيليا ميگفتن فقط انقباض داشتن بدون درد دكتر امپول داده لكه بيني ه ...

خب خداروشکر

الان چندتا زدی آمپول؟

دیگه واقعا مشکلت رفع شده؟

خب خداروشکر الان چندتا زدی آمپول؟ دیگه واقعا مشکلت رفع شده؟

٤تا زدم تا الان

ن هنوزم ي كم درد دارم ولي شديد نيست مث قبلا

بزنم تا برسم ماه هاي بالاتر ان شاءالله