دوران بارداریم شوهرم توی یکشهر دیگه کار میکرد.منم یکماه رفتم که پیشش باشم.از شرکتشون بهش خونه داده بودن.یکبار برای تمیز کردن خونه دنبال کارگر خانم میگشتم از یک گروه نیازمندی تلگ رام یه دختر خانمی اومد.حدودا همسن خودم بود. گفت خانوادش شهر دیگه هستن، چون توی شیش ماهگی بچش سقط شده شوهرش طلاقش داده.میگفت جای خواب نداره و یک آرایشگاه رو تمیز میکنه و به جای حقوق شبا اونجا میخوابه.زمستون بود و میگفت آرایشگاه بخاری نداره پتو هم ندارم تا صب میلرزم. میگفت شیش ماهه گوشت نخورده.منم ساده و دلم سوخت.بار اول کلی مانتو و لوازم آرایش و لباس تو خونه و خرت و پرت و پول بهش دادم.چنددفعه اومد جلو خونمونو ازم پول خواس در حده ۲۰ ۳۰تومن.منم دادم.چون شوهرم از ساعت ۵ صب تا ۶عصر خونه نبودو من دلم میگرفت گفت اگه دوست داری بگو بیاد پیشت.چند شبم چون هوا سرد بود شب خونه ما موند. تنها کاری هم میکرد تمیز کردن خونه بود.انقدر پررو شده بود میگفت دلم پیتزا میخواد بریم فلان فست فودی یا بستنی میخوام بریم فلان جا!منم دلم میسوخت!اما چیزی که اذیتم میکرد رفتار عجیبش بود.یهو چهار صب پا میشد میرفت بیرون.یهو پول میگرفت مثلا بره ماست بخره یهو دوروز پیداش نمیشد.یهو پیام میداد تو چرا پشت من غیبت کردی! یهو میگفت دیشب چرا من خواب بودم ازم عکس گرفتی!منم قسم میخوردم اشتباه میکنه.تا اینکه من یروز درد زایمانم گرفت و بچم نارس توی هفته ۳۲ به دنیا اومدو خانوادم به اون شهر اومدنو بعد از ۲۰روز که پسرم تو بیمارستان موند و مرخص شد کلا از اون شهر رفتمو شوهرم که کارش اونجا بود موند.یکروز شوهرم گفت توی خیابون دیدتشو تا یک مسیری رسوندتش، همکار شوهرم که دیدتش گفته این دختره کیه باهاش رفت و آمد میکنید.این خرابه و به شیشه اعتیاد داره.این چندسال پیش از یک پیرمرد باردار شده و بچه رو به دنیا اورده و به بهزیستی داده.وقتی شوهرم اینارو میگفت تنم میلرزیدو خدارو شکر میکردم که به من آسیبی نزده.الان پسرم ۶ماهش شده و من کلا اسباب کشی کردمو برای زندگی به اون شهر اومدم.امروز پشت چراغ قرمز اون دخترو دیدم داره گدایی میکنه و شکمش بالا اومدست.من که خودمو قایم کردم منو نبینه اما شنیدم که باز از یه مرد متاهل بارداره و تا یکماه دیگه بچش به دنیا میاد.یعنی اینم میخواد به بهزیستی بده؟ خاله خودم ۱۵ساله داره در حسرت بچه میسوزه اونوقت این زنه خراب هی بچه نامشروع بیاره و به بهزیستی بسپره؟ خیلی حالم بده.چرا آخه....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عه چقد بد واقعا خدا چرا ب این بی لیاقتا بچه میده و ی بچه بی سرپرست اضافه میکنه ک زجر بکشه،شمام خیلی کار بدی کردی تونو تو حریم شخصیت راه دادی،نترسیدی شوهرتو از راه بدر کنه؟؟
خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁
حواستو جمع کن گلم.اینقد زوداعتماد نکن.خدا ب راه راست اونو هم هدایت کنه ای خداا😢
الانم چون اینجا غریبم شوهرم میگه باز نزی یه زهرا برامون بتراشی که ایندفعه چشم پوشی نمیکنما.میگفت آبروم رفته تو اون خونه قبلی چون این بدنام رفت و آمد داشته