2777
2789
عنوان

در آستانه چهل سالگی!

2482 بازدید | 112 پست

چند شب پیش تولدم بود. همسرجان ترتیب یک مهمونی را داده بود و حسابی سورپرایزم کرد. نیومدم پز بدم. ولی مثل همیشه به فکر فرو رفتم که تا حالا تو زندگی چه کردم! انگار که چهل ساله ها باید کارنامه درخشانی داشته باشند! سعی کردم با همه خوب و خوش رفتار باشم و دلی را نرنجانم. شما چی؟ تا به اینجا از کار نامتون راضی هستید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن چل سال عقل کامل میشه ببین تا چهل ساله شدی ب فکر افتادی کسیو نرنجونی پس چرا قبلش توی این فکرا نبودی جییگر.؟😆😆

نهال دوستی بنشان ک کام دل ب بار آرد                             نهال دشمنی برکن ک رنج بیشمار آرد
راستی تولدتون مبارک بنظرم سن خوب وارومی باشه چهل،دیگه ادم به ثبات شخصیتی ،شغلی،خانوادگی رسیده(احتما ...

مرسی عزیزم. آدم یک جورایی باورش نمیشه! انگار از خودت بیشتر توقع داری و دوست داری سنجیده تر رفتار کنی!

یکم نگارشت شبیه پانته آ وزیری هست اونم دقیقا در استانه ی چهل سالگی هست اگه پیجش رو دنبال نمیکنی بخو ...

مرسی از پیشنهادت عزیزم. نمی شناختمشون تا حالا. نوجوانی می خواستم نویسنده بشم. دبیر فرهیخته ادبیات که از پرستاری جامونده بود، زد تو ذوقم!

برای شروع دوباره دیر نیست. سعی کم عملکردت را با خودت مقایسه کنی!

۶ ۷ ماهیه خیلی به خودم اومدم

همین کارو کردم گلم خیلی به خودم مدیونم برای همین طرز تفکرمو دارم عوض میکنم

مرسی از پیشنهادت عزیزم. نمی شناختمشون تا حالا. نوجوانی می خواستم نویسنده بشم. دبیر فرهیخته ادبیات که ...

کم نیستن کسایی که توذوقشون زدن همین به اصطلاح دبیران!

نوشتن توی چهل سالگی باید خیلی جالب تر باشه،ذوق نوشتن+تجربه ی چهار دهه زندگی

۶ ۷ ماهیه خیلی به خودم اومدم همین کارو کردم گلم خیلی به خودم مدیونم برای همین طرز تفکرمو دارم عوض م ...

آفرین. باید یاد بگیریم از افسوس گذشته و ترس از آینده دست بکشیم.در حال زندگی کنیم مثل بچه ها!