پریشب خونریزی داشتم رفتم سونو کردم گفتن بچت رشدش متوقف شده قلبش تشکیل نشده. الانم خیلی درد دارم امروز باید برم سونو تایید کنن با قرص بچمو سقط کنم. خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم با کی حرف بزنم آروم شم. نتونستم برای بچم مادری کنم. نمیخوام دلتون برام بسوزه بهم ترحم کنید نمیخوام اذیتتون کنم. فقط خیلی درد دارم. اگر بچه دارید بچتون شیطونه اذیتتون میکنه شبا نمیخوابه یا هرچیز دیگه ای. خوشحال باشید که بچه دارید. اینقدر این برام سخته که دارم ایمانمو از دست میدم. دعا کنید آروم شم دعا کنید تو این درد ایمانمو از دست ندم از همه چیز و هما کس نا امید شدم..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم می دونم خیلی سخته ولی می گذره خیلی زود دوباره باردار میشی و خاطره این روزها کم رنگ و محو میشه .تقریبا بیشتر خانم ها این تجربه رو داشتند .منم قبل از دخترم یه سقط به همین نحو داشتم.
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💟💟💟
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
عزیزم ناراحت نباش منم دقیقا سال ۹۵ همین اتفاق واسم افتاد قلبش تشکیل نشده بود رشدش متوقف شده بود سقط شد خیلی اذیت شدم و عذاب کشیدم ولی خدا انقدر مهربونه بعد از یک سال که از اون اتفاق گذشت خدا یه دختر ناز وخشگل بهم داد ایشاالله بعد یه مدت شما هم خبر مامان شدنت و بهمون میدی اصلا نگران نباش گلم
دیروز منم بچمه چون کم وزن نمیگرفت بردم بیمارستان قیلش گاهی ب خطر این موضوع ناشکری میکردم اما وقتی بچه های مریض اونجا رو دیدم محصوصا دختر11ماهه ک سرطان داشت خیلی پشیمون شدم خداروشکر کردم ک حداقلش الحمدالله سالمه
مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.