2777
2789
عنوان

اقدامی ها واس بارداری بیاین ......

147 بازدید | 15 پست

دوستان اقدامی کودوم مرحله این بیاین باهم باشیم من اقدام کردم اما آز دادم منفی بود بهم گفتن خیلی زود اومدی عقب انداختی بیا بیبیبزن بعد اصلا دو دلم فکرشم نمیکنم بشه این ماه ب بارداری نتیجه بگیرم راستش اولین اقدامم هست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیییی خاهر منکه ۸ ماهه اقدامم هرماهم علایم دارم 😐

ولی لامصب اصل کاری پیداش نیس نمدونم چراااا😭😭😭😭

خط تولید کارخونمون فک کنم خراااابه🙃

ان شاءالله شما ازاون مدلا باشی ک با یک بار جواب میگیرن 

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

منم اردیبهشت اقدام داشتم ولی به حدی از شانس تو دوره پر استرسی بودم انقدر تحت فشار بودم که رفتم آز دادم منفی بود. الان میگم باز خداروشکر منفی شد با اون استرسی که من داشتم بچه نمی موند اصلا. انشاءالله که خدا به هممون بچه های سالم و صالح عطا کنه از درگاهش با سلامتی و دلخوشی خودمون و عزیزامون🌹🌹🌹

سلام دوستای خوبم.

من ۴ ساله ازدواج کردم هنوز از ترس موفق به دخول نشدم.توروخدا اگه دکتر خوبی و میشناسید که با بی حسی پرده رو برداره بهم معرفی کنید..خیلی حالم بده.. دوست دارم مامان شم زودتر.. اعصابم داغونه.توروخدا کمکم کنید  

روحیه م داغونه.انقدر دکتر رفتم هی فقط بهم اسپری بی حسی دادن قرص دادن، بابا من میترسم.. 

بیچاره همسرم.. نمیدونم چجوری این وضع و تحمل کرده. بچه ها تو رو خدا کمکم کنید.سن م داره میره بالا. میخوام ماااااماااان شم