2777
2789
عنوان

یه لحظه....

196 بازدید | 22 پست

دوستان با چند تا سوپر مارکت صحبت کردم که مواد غذایی خونگی ازم بخرن مثل بادمجان کبابی.یا مواد فلافل.قبول کرده و گفته اول یه لیست از مواد غذایی بیار.بعد اینکه روی بسته ها تاریخ بزن‌.بسته بندی هاشم خوب و قشنگ باشه

تا اینجا ک‌مشکلی نیس🤔

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین موفق باشی

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
غیر از بادمجان وفلافل دیگه چه چیزی میتونم درست کنم  واینکه تاریخ چاپ کنم یا دست نویس باشه در ...

سبزی پیاز سرخ کن

Everything I want I have.Money, notoriety and rivieras.I even think I found God.In the flash bulbs of the pretty cameras.Pretty cameras, pretty cameras Am I glamorous? Tell me am I glamorous
غیر از بادمجان وفلافل دیگه چه چیزی میتونم درست کنم  واینکه تاریخ چاپ کنم یا دست نویس باشه در ...

پیاز داغ. سبزی خوردن. سبزی خورشتی. باقالی و لوبیا سبز پاک شده بسته بندی شده. ترشی. خیارشور

ترشی، شور، سبزی خورد شده، کرفس خورد شده، نخود فرنگی پاک شده، لوبیا کشاورزی پوست کنده برای باقلاقاتق، لوبیا سبز خورد شده، بادمجان کبابی و سرخ شده، سبزی خشک، پیاز داغ ریز و درشت،  و سیر داغ، باقالی پاک کرده، من دیدم تو مغازه ها تو این ظرفهای تلقی میذارن به غیر از شور و ترشی، البته ارائه  سبزی قورمه سرخ شده بهتره تا سبزی قورمه خوردشده، چون معمولا سبزی خورد کنی ها سبزی خورد میکنند به نظرم به جای اینکه خورد شده بدی، سرخ شده بده