2777
2789

پسر منو با پسر دوتا همسایه های دیگمون داشتن بازی میکردن من خودمم بیرون بودم با جاری یکی از همون همسایه هامون که اون دوتا بچه دعواشون شدو یکی باسنگ زد سر بچه اون یکیرو شکوند واقعا من خودمم خیلی ناراحت شدم خواستم برم بچرو بغل کنم ولی وقتی مادرش آمد بیرون دیدم بابا این زنه داره بچه منو نفرین میکنه و ما رو فهش میده که بچه شما زده سر بچمو شکونده منم خونم به جوش آمدو گفتم کی بچتو زده گفت نمیدونم با بچه شما ها بازی میکرد دیگه گفتم وقتی نمیدونی نگو پسر من نزده که داری ناله و نفرین میکنی بهتره درست صحبت کنی هر وقت پسر من بچتو زد اون وقت بیا به ما فهش بده خلاصه خیلی بد حرف زد ولی من به خاطر سر شکسته پسرش دلم سوختو چیز زیادی بهش نگفتم دست پسرمو گرفتم و رفتم خونمون حالا خوبه پاریس پیشمون بود و دید که کی زد سر بچش و بهش گفت کار پسر من نبود اگه اون نمیدید که الان فکر کنم تو زندان بودیم

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   

وای داداش منم یبار بازی میکردن پسر همسایه بچه همسایمونو هول داده بود انداخته بود گردن داداش من مادره هرچی از دهنش دراومد گفت پسره هم فرار کرده بود رفته بود خونشون پسر خودشم چون اون دوست صمیمیش بود هیچی نگفت 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 

واقعا نمیدونم دقو دلی چیرو داشت سر ما خالی میکرد چون خیلی بد حرف زد و پسرمو که حتی آزارش به یه مورچه هم نمیرسه چند بار گفت خدا بکشتت که زدی سر پسرمو شکوندی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای داداش منم یبار بازی میکردن پسر همسایه بچه همسایمونو هول داده بود انداخته بود گردن داداش من مادره ...

حالا با اینکه فهمیده بودکار پسر من نیستا با این وجود رفته بود شکایت منو به مادر شوهرم بکنه اونم گفته بود وقتی عرشیا بچتو نزده تو هم حق نداشتی به اون چیزی بگی تو گفتی اونم جوابتو داده اونم گفته خوب سر بچم شکسته بود نفهمیدم دارم چی میگم

جاریش پیشت بود یارجاریش؟

جاری همونی که سر بچش شکسته بود دیگه من دقیق ندیدم ولی جاریش میگفت  اول بچه این زد با سنگ به کمر اون بعد اونم زد سر اونو شکست