2777
2789

من هفته 12 بارداریم امروز سونو غربالگری رفتم دکتر گفت همه چی خوبه جفت خلفی مارژینال یعنی پایینه گرید 2 ولی نگفت بده من تو نت زدم دیدم گرید 2 برای سه ماهه اول بالاس خیلی نگرنم می ترسم بچمو از دست بدم برام دعا کنید تورو خدا

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁

نگران نباش ...واسه من که هیچوقت سونو هیچی نمیگه فقط یکبار یک حرفی زد اونم گفت بجه وای راستش از قسمت مچ مشاهده نشد .....چقدر گریه کردم اخرشم اشتباه گفته بود اونم تو هفته ی 20

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم گرید جفتم ۲ برا شما چی شد چیکار کردین  تو رو خدا راهنمایی کن دارم دیونه میشم

سلام ،هیچی عزیزم نگران نباش بچم ۳۹ هفته به دنیا اومد الانم ۴ سال و دو ماهشه سالمه خداروشکر 

من کاپوچینو قدیمی ام کاربری با تاریخ عضویت 1391/07/25 رمز عبور فراموش کردم با کاربری جدید برگشتم به آغوش نی نی سایت😁
خدا حفظش کن عزیزم.مولتی ویتامین و کلسیم میخوردی؟ دکترت بهت آسپرین نداد؟

ممنون عزیزم ان شالله نی نی صحیح و سالم به دنیا بیاد ،آسپرین نه ولی مکمل خوردم و ضیافت سیکلوژست و قرص دوفاستون خوردم چون جفتمم پایین بود