یکسال پیش توشيراز شهرک سراج ی خونه برداشتیم 40باسيصد که ما ده میلیون از پولمون کم بود که گفتیم یکماه بهمون صبر بده دنبال وام هستیم کاراشو کردیم بهت ده میلیون و میدیم اگه ندادیم بابت این ده میلیون ماهی پونصدتومن +سيصدتومن بهت میدیم وتو قولنامه هم درج شدوقبول کرد ولی متأسفانه وام جور نشد وما بعداز شش ماه ده میلیون و بهش دادیم و حالا که میخوایم بلند شیم بجای سه میلیون که بابت 6ماه تأخيري ده میلیون باید برداره اومده بنگاه سروصدا کردن که من باید هشت میلیون ازپول شما بردارم بنگاه داره هم باهاش دعوا کرد گفت مگه سر گردنه هست حالاهم رفته شکایت بکنه به هیچ صراطي هم مستقیم نیست نمی دونیم چکار کنیم ....؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الهی خیر نبینن اونایی که انقد از مستاجر کش میرن...دقیقا صاحبخونه ماهم همینکارو کرد ...نصف بیشتر پولمون پیشش بود ما خالی کردیم گف چک میدم چک نداد پولم نداد حالا یکماه گذشته پولو نصفه داده میگه دوماه کرایه بدهکارین و...گفتم اشغال ما منتظر تو بودیم پولو جور کنی گشنه عااالم...6تا خونه داره همشا داده مستاجر...کثافتا مثل زالو فقط پول ادمو میخورن...
الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...