2777
2789
عنوان

پس پس

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 46 پست
عیب نداره. الان اکثریت همین وضعو دارن. غصه نخور.  خدا روزیه هرکس رو بهش می ده.

اون ک شوخیه گلم ولی اقتصاد داغونه بخدا داغون ازاین ناراحتم هیچ کدوممون جرات اعتراض نداریم ی مدت بعدم عادت میکنیم😕😕😕

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
کوجا کوجا.من اعتصاب کردم دیگ هیچی نمیخرم بجز نون و دوغ

تو خیابون کمیل ، بعد از قصر الدشت و خوش ، سر رودکی جنوبی ، من همه چیمو آرش میخرم کدو بادمجون پیاز سیب زمینی خیار کلم فلفل ماهم همه ۱۰۰۰ کیلویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا همه مرداداغونن همش بهونه میگیرن تو خونه همش دعوا

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒
استارتر جدی نخود گرفتی جای میوه یا شوخی میکنی😢 اشکمو در نیار تو رو خدا 

والا شوخی چی بخدا 

تو خیابون کمیل ، بعد از قصر الدشت و خوش ، سر رودکی جنوبی ، من همه چیمو آرش میخرم کدو بادمجون پیاز سی ...

من سنندجم😢😢

تقصیر خودمونه بخدا اخه چرا صفه جلو نمایندگیای ماشین اه

بخدا همه مرداداغونن همش بهونه میگیرن تو خونه همش دعوا

خب ماها باید خونمون رو مدیریت کنیم.

حداقل کار اینه که سکوت کنیم و یا ابراز همفکری و هم دردی بکنیم با شوهرامون. نذاریم فکر کنن ما متوقعیم یا انتظار داریم.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
 از ترکیه کود انسانی میگیریم    

راست میگی. چون وضع خرابه خودمون نمیتونیم تولید کنیم. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
راست میگی. چون وضع خرابه خودمون نمیتونیم تولید کنیم. :)

اره دیگ کود انسانیمون کجابوود😂😂😂😂ماک فقط اب میخوریم😂😂