2777
2789
عنوان

امروز رفته بودیم آزمایش قبل از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوگل یادته یه تایپک داشتی که گفتی خواستگارات همشون الکی میان و میرن؟ منم دقیقا مشکل تورو داشتم وقتی نظراتو میخوندم یاد خودم می افتادم انگار که تو داشتی از طرف من حرف میزدی وقتی گفتی فردا عقد میکنم خیلی خوشحال شدم برای منم دعا کن دوستم
سوگل جان مبارک باشه خوشبخت بشی دیگه خانمی به جای استرس به فکر کارای عروسیو انتخاب لباسو آرایشگاه و .. باش خیلی مهمن از الان دنبال این کارا باش عزیزم استرستم کم میشه و هم برات شیرین میشه
ایشالله خوشبخت بشی عزیزم
کسی که تفکرش با تو متفاوت است ، دشمنت نیست ! انسان دیگری است با دیدگاهى دیگر. فقط همین ...اگر فقط همین یک اصل را بپذیریم ، روابط مان بهتر خواهد شد و زندگى سرشار از آرامش ، توام با احترام و درک متقابل را تجربه خواهیم کرد .به همین سادگی . زندگى را زندگى کن ...
وااای چه روز خوبی بود هعععععی چقدر هیجان داشتم مردی که 8 سال ازم بزرگتر بود هیچ وقت ندیده بودمش و اولین بار تو جلسه خواستگاری دیدمش که یه پسر سفید پوست و چشم آبی و سر بزیر هعععععی راستی یه خاطره هم از روز آزمایش دارم .خواهرم دوسال قبل من ازدواج کرده بود بهم گفتم وقتی از دستشویی اومد بیرون ببین رو کفشاش خیسه یا نه البته اینو بیدلیل گفت ها آخه خودش میگفت روز آزمایش حواسش بوده هر مردی از دستشویی میومده بیرون رو کفشاش خیس بوده بجز شوهر خودش منم قبل اینکه شوهرم بیاد بیرون همسش استرس داشتم ببینم کفشاش خیسه یا نه که نبود خدا رو شکر خدایی چه استرس کذبی
آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
اووووووم مبارکه منم دوهفته پیش عقد کردم اصلا استرس نداشته باش مطمین باش بههههترین روزت میشه عزیزم خدارو شکر من به عشقم رسیدم
                    of course i have changed that's what growth is all about
سوگل یادته یه تایپک داشتی که گفتی خواستگارات همشون الکی میان و میرن؟ منم دقیقا مشکل تورو داشتم وقتی ...

سلام سپیده جان ازدواج کردی؟امروز بعد چهارسال داشتم تاپیکهامو نگاه میکردم بیاد گذشته پیامتو دیدم