2777
2789
عنوان

خرید حلقه ی نقره

2928 بازدید | 28 پست

بچه ها من ماهه  عقدمه...تصمیم گرفتیم خونه بخریم و برا عروسی هم یه مراسم کوچیک بگیریم..خداروشکر خونه اوکی شد...ولی الان میتونم بگم صفررررریم  ...الانم که خودتون میدونین با این وضعیت قیمت طلا و اینا چطوریه...هرچی حلقه هم دیدیم قیمت بالا.بنظرتون اگه حلقه نقره بخرم ضایس؟و حلقه ی ازدواج حتما باید طلا باشه؟نقره دیدم آبکاری طلا ۳۵۰ ۴۰۰...الان یه تومنم برامون زوره والا😔..اون بنده خدا میگه بخر اما میدونم واقعا خالیه تا چندماه...چیکا کنم بنظرتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم مبارکتون باشه نقره هم خیلی خوبه خداروشکر خونه خریدید مستاجری نمیکشید .نقره بخرید به امید خدا بعدا دستتون باز میشه میتونید طلا بخرید اگه خواستید

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه

عزیزم چه اشکالی داره حلقه یه نماده  مهم مهر و علاقه قلبیتونه وخداروشکر خونه هم که خریدین 

پس شوهرت آدمی نیست که نسبت به مسائل بیتفاوت باشه 

ان شاءالله وضعتون که بهتر شد یه حلقه عالی میخرید

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍