2777
2789
عنوان

کانادا یا استرالیا؟

529 بازدید | 18 پست

میخوایم بریم با سرایه گذاری  با دوست همسرم با سرمایه ی اون

کجا بهتر ؟ 

برای سرمایه گذاری چی طرحی رو پیشنهاد میدید؟ رشتشون برنامه نویسی و کامپیوتر و هر چیزی که مربوط به کامپیوتر

میشه شراکتی با سمایه گذاریرفت؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا سرمایه گذاری طرح میخواد 

یه طرحی میخوایم که راحت و خوب قبول کنن بازار کارشم خوب باشه؟

کسی از اشناهاش با سرمایه گذاری نرفته؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
شرایط از هر نظر براپیشرفت بهتره ماهم اگ کارمون جورشه یکی دوماه اینده میریم

ان شالله 

دعا کن کار ما هم جور شه 

من فقط میخواااام بررررم

من كانادا را پيشنهاد ميدم با اينكه خودم سيتيزن استراليا هستم ولي كانادا از نظر پيشرفت بهتره

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من كانادا را پيشنهاد ميدم با اينكه خودم سيتيزن استراليا هستم ولي كانادا از نظر پيشرفت بهتره

شوهرم میگه کانادا من میگم استرالیا 

مگه  استرالیا هستی ناراضی هستی؟

برا سرمایه گذاری طرح میخواد  یه طرحی میخوایم که راحت و خوب قبول کنن بازار کارشم خوب باشه؟ کسی ...

ببين اونايي كه استراليا سرمايه گذاري اومدن هر روز كارشونو عوض ميكردن خيلي ثبات نداشت بازار كارش مخصوصابراي غير استراليايي

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
شوهرم میگه کانادا من میگم استرالیا  مگه  استرالیا هستی ناراضی هستی؟

نه من ناراضي نبودم فقط مردمش خيلي نژاد پرست هستن اين اذيت ميكنه آدمو

حالا طرح میخوایم نمیدونیم اونجا چه طرحی خوبه؟

کسی میدونه؟

با ثبت شرکت میشه اونجا اقدام کرد؟

نه من ناراضي نبودم فقط مردمش خيلي نژاد پرست هستن اين اذيت ميكنه آدمو

امکانات چه طور ؟

راستش من اینده ی پسرم خیلی برام مهم 

از نظر اموزشی و تحصیل و امکانات اونجا چه طوره؟

امکانات چه طور ؟ راستش من اینده ی پسرم خیلی برام مهم  از نظر اموزشی و تحصیل و امکانات اونجا چ ...

عزیزم از طریق سرمایه گذاری بخوای بری استرالیا باید 1.5 میلیون دلار استرالیا سرمایه گذاری کنی و 6 میلیون دلار استرالیا هم سرمایه خودت باشه

واسه کانادا هم 200 هزار دلار کانادا سرمایه گذاری کنی اقامت بهت میدن

میشه لطفا برای صحیح و سالم به دنیا اومدن پسرم یه صلوات بفرستید