2777
2789

تاپیک زدم دوستان کمک کردن ولی دنبال یه جمله یه حرف کوبنده ام 

پدرشوهرم فوت شده 

مادرشوهرم مستاجرن ماهم مستاجریم

یکی از اشناها برای کمک به ما گفت خونه ویلاییشو با اجاره کمتر میده بهمون قرار شد چند ماه دیگه ما بریم اونجا

حالا امشب شوهرم اومد جلو مادرش میگه فعلا یجایی رو اجاره میکنیم برای مادرم بعدش که ما رفتیم اون خونه ویلایی ما بریم تو زیر زمین مادرم بره بالا زحدگی کنه

یه لحطه هنگ کردم من بااون همه وسیله و کمک از طرف فامیلمون برم زیر زمین ۴۰متری مادرش که یه نفره بره قسمت بالا که۱۲۰متره بشینه .

مادرش هم راصی بود ازین تصمیم

سکوت کردم ولی داعونم 

کمکم کنید چیکار کنم خیلی عصبی ام 

یه حرف منطقی و کوبنده میخوام که شوهرم قانع بشه

خدایا خودت هوامو داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزيزم همين حرفو همون موقع ميزدي، كه اين همه وسايل رو چطوري تو ٤٠ متر جا بدم

به همسرت بگو حرفت منطقيه، اون يه نفره

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

حرف خودت منطقی بود

۲ نفر ۴۰ متر

یه نفر ۱۲۰ متر؟

چه خبره

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
واااااااا.چه بی منطق.همین ک گفتی خوبه دیگه.بگو مامانت یه نفره به متراژ بالا نیاز نداره ما دونفریم و ...

بگم میگه گناه داره مهمونش میاد ما خونمون کم مهمون میاد

مامانم بزرگتره زشته

ازین چرتو پرتا

الان من حرف بزنم میشم ادم بده 

خدایا خودت هوامو داشته باش

بگو فامیلمون برای راحتی من داره اینکار رو میکنه نه راحتی مادر شما , اگه اینجوریه من قدم از قدم برنمیدارم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
خوب عزيزم همين حرفو همون موقع ميزدي، كه اين همه وسايل رو چطوري تو ٤٠ متر جا بدم به همسرت بگو ح ...

الان شوهرش میگه وسایل ما رو بچینیم تو خونه مادرم , وسایل مادرم رو ما استفاده کنیم 😕

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50