2777
2789
عنوان

دیگه ناامید شده بودم ولی ..

1047 بازدید | 32 پست

دیگه از خدا و ائمه نا امید بودم اخه هر چی صداشون میزدم جوابمو نمیدادن تا دیشب ک واقعا دلم شکسته بود و حالم داغون بود ب خدا گفتم باهات قهرم هی با خودم تکرار میکردم تا ک خدایا باهات قهرم تو منو نمیبینی و بین بندهات فرق میذاری ولی نتونستم باهاش قهر باشم اخه کسی دیگه ای نبود ک باهاش درد و دل کنم ب کسی دیگه ای هم نمیتونستم پناه ببرم گفتم خدا با این دل شکستم دارم ازت خواستمو میخام اگه واقعا صدامو میشنوی و هوامو داری همین امشب منو ب خواستم برسون همین ک داشتم با خدا درد و دل میکردم و گریه میکرذم و اسم ائمه و میوردم یهو یادم اومد دعای سریع الاجابه بخونم .. گفتم خدایا اگه واقعا این دعای سریع الاجابه تاثیر داره همین امشب بهم تاثیرشو بهم نشون بده و خدا رو ب چهارده معصوم قسم دادم همینجور ک داشتم گریه میکردم ته دلم ی امیدی داشتم و گفتم خدایا صد تا صلوات نذر میکنم خدایا منو ب خاستم برسون ک یهو دیدم همونی شد ک من میخامو گوشیم زنگ خورد و ب خواستم رسیدم اصلا باورم نمیشد ک ب خواستم رسیدم فک میکردم مث قبلا دوباره افسرده میشم و حالم داغون میشه مونده بودم چکار کنم

خدایا شکرت ک هوامو داری .. ائمه قربونتون برم ک صدامو شنیدین و جوابمو دادین 

خواستم بگم ک هیچ وقت امیدتون و از دست ندین خدا هواسش ب همه بندهاش هست کافیه از ته ته ته دلتون ازش بخواین مطمن باشین جواب میده

خدا جونم ببخشید باهات قهر کردم دست خودم نبود.... دوست دااااررررم

خدایا دعای منو مستجاب کن😢❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار دیگه هم ک خیلی ناراحت بودم گفتم ختم قران و هدیه میکنم ب نرجس خاتون مادر امام زمان واقعا همونی شد ک میخام ولی از ته دلم خواستماااا 

خدایا دعای منو مستجاب کن😢❤
ازته دلت بخوای و قسمش بدی ب عزیزاش میشه عزیزم شک نکن امید داشتن خیلی تاثیر داره

الان اصلا حاله تایپ کردن نداشتم 

ولی حس کردم مسئولم

خدایا هرجا ک جایی برایه نوشتن باشه و حرفی برایه زدن میگم ک خیلی دوست دارم 

خیلی خوبی

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘