دیگه از خدا و ائمه نا امید بودم اخه هر چی صداشون میزدم جوابمو نمیدادن تا دیشب ک واقعا دلم شکسته بود و حالم داغون بود ب خدا گفتم باهات قهرم هی با خودم تکرار میکردم تا ک خدایا باهات قهرم تو منو نمیبینی و بین بندهات فرق میذاری ولی نتونستم باهاش قهر باشم اخه کسی دیگه ای نبود ک باهاش درد و دل کنم ب کسی دیگه ای هم نمیتونستم پناه ببرم گفتم خدا با این دل شکستم دارم ازت خواستمو میخام اگه واقعا صدامو میشنوی و هوامو داری همین امشب منو ب خواستم برسون همین ک داشتم با خدا درد و دل میکردم و گریه میکرذم و اسم ائمه و میوردم یهو یادم اومد دعای سریع الاجابه بخونم .. گفتم خدایا اگه واقعا این دعای سریع الاجابه تاثیر داره همین امشب بهم تاثیرشو بهم نشون بده و خدا رو ب چهارده معصوم قسم دادم همینجور ک داشتم گریه میکردم ته دلم ی امیدی داشتم و گفتم خدایا صد تا صلوات نذر میکنم خدایا منو ب خاستم برسون ک یهو دیدم همونی شد ک من میخامو گوشیم زنگ خورد و ب خواستم رسیدم اصلا باورم نمیشد ک ب خواستم رسیدم فک میکردم مث قبلا دوباره افسرده میشم و حالم داغون میشه مونده بودم چکار کنم
خدایا شکرت ک هوامو داری .. ائمه قربونتون برم ک صدامو شنیدین و جوابمو دادین
خواستم بگم ک هیچ وقت امیدتون و از دست ندین خدا هواسش ب همه بندهاش هست کافیه از ته ته ته دلتون ازش بخواین مطمن باشین جواب میده
خدا جونم ببخشید باهات قهر کردم دست خودم نبود.... دوست دااااررررم