2777
2789

جواب ازمایش سندروم دان خوب نیس

حتما باید امینوسنتز بده؟

زیرش خط ابی کشیدم از روی اون بهداشت گفته ریسکه بارداری

دکتر هم گفته بهتر این ازمایشو بدی یعنی خیلی خطرناکه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عروسمون

اها. فکر کردم تو عقد باردار شدی😉

عزیزم امینو رو که باید بده ولی انشالله مشکلی نباشه. اگرم خدای نکرده خدای نکرده زبونم لال مشکلی باشه خب زودتر می فهمن بهتره دیگه

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
اها. فکر کردم تو عقد باردار شدی😉 عزیزم امینو رو که باید بده ولی انشالله مشکلی نباشه. اگرم خدای نکر ...

آمینو واجبه؟این آزمایش ریسکش چطوره عزیزم خیلی استرس داره

به نظرم ریسک داره دیگه. عزیزم هر چی پزشکش گفت خب انجام باید بده دیگه. اصل نظر پزشکشه. تو این مورد نباید سهل انگاری کنه

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

من تجربه ای ندارم. کاش تاپیک میزدی کیا آمینو سنتز انجام دادن از نظراتشون استفاده می کردی.

به هر حال الان بدترین چیز واسش استرسه. اینا همه احتمالاته. همه چی دست خداست. 

اين ك همش زده نگتيو

مال منم همينجوري بود تقريبا مشكلي نبود خداروشكر

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

من کلا نه تجربه دارم نه سردرمیارم ولی یکی از فامیلامون تو غربالگری اول گفتن احتمال زیاد سندروم داون هستش اما توی غربالگری دوم گفتن سالمه الانم ۱ سالشه و مشکلی نداره نگران نباشین

من تجربه ای ندارم. کاش تاپیک میزدی کیا آمینو سنتز انجام دادن از نظراتشون استفاده می کردی. به هر حال ...

مرسی عزیز دلم بابت نظرت😘

خانمی آزمایشش عالی هست بهداشت سواد خوندن نداشته اصلا نتیجه را نوشته منفی . امنیوسنتز واسه چی. ببر پی ...

مرسی گلم