2777
2789

منم بعد از چهار سال انتظار بی بی چکم مثبت شده امروز ازمایش دادم دعا کنید مثبت باشه درد یکطرفه سمت چپ دارم طبیعیه؟؟

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریودیت عقب افتاده ؟

بله سه روز این ماه انتقال دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم بعد از چهار سال انتظار بی بی چکم مثبت شده امروز ازمایش دادم دعا کنید مثبت باشه درد یکطرفه سمت چپ ...

منم اوایل بارداری دردای پریودی زیاد داشتم کلی استرس داشتم، طبیعیه عزیزم. الان پرنسسم کنارم خوابه.

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
منم اوایل بارداری دردای پریودی زیاد داشتم کلی استرس داشتم، طبیعیه عزیزم. الان پرنسسم کنارم خوابه.

از یه طرفه بودنش میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام من سه روزه که مطمئن شدم سونو گفت دقلوعه و دکترم گفت چون خیلی ظعیفم احتمال سقط داد دعا کنین برام

نه عزیزم  انشااله هیچ اتفاقی نمیفته.   به خودت استرس نده استرس از هر چیزی بدتره 

نه عزیزم  انشااله هیچ اتفاقی نمیفته.   به خودت استرس نده استرس از هر چیزی بدتره

نه استرس ندارم هرچی خدا بخواد فقط الان تو یه تاپیک دیگه بودم حرص خودم حالم بد شده ننیدونم چیکار کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  
نه استرس ندارم هرچی خدا بخواد فقط الان تو یه تاپیک دیگه بودم حرص خودم حالم بد شده ننیدونم چیکار کنم

سعی چیزای خوب بخونی    فکرتو باز کن.  انسالله که بچه علت صحیح و سلامت  به دنیا میان مطمئن باش عزیزم

QUOTE=63101724]سعی چیزای خوب بخونی    فکرتو باز کن.  انشالله که بچه هات صحیح و سلامت  

به دنیا میان مطمئن باش عزیزم

عدد بتا هاتونم بگید من خیلی حالت تهوع دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عدد بتا هاتونم بگید من خیلی حالت تهوع دارم

چند وقتته؟؟راستش بااینکه برا من دوقلو و همه چیزم نرماله من اصلا حالت تهوع ندارم فقط کمر درد و گر گرفتگی زیاد بدن حتی تکرر ادرارم ندارم البته دکترم میگه زوده اما مادر شوهرم میگه شاید مرده باشن کی قلب جنین تشکیل میشه کسی میدونه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار