2777
2789
عنوان

بچه دارشدن

1516 بازدید | 17 پست

چندسال بعداز ازدواج بچه دارشم؟ تازه واردم توی سایت

منوشوهرم دوس داریم ولی پیش مادرشوهرم زندگی میکنم میخواستم از اونا جداشم بعد ولی معلوم نیست کی....

میترسم شوهرم از زندگی دلسرد بشه چون خیلی دوس داره

تعداد رای : 10
نظرسنجی
۱سال
1
10%
۲سال
4
40%
۵سال
5
50%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بالای مادرشوهرمینام

الان تو اقدامم دو سال گذشته همسرم خیلی دوس داره زودتر یکی بیار چون بعدا سخت باردار میشی

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
میترسم توی تربیت دخالت کنن اذیت بشم

اره اونکه صد درصد اتفاق میوفنه😐😐😐😐😐

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

من ۱۱ساله عقد کردم و ۸ ساله عروسی.هنوز اقدام نکردم.نه خودم و نه شوهرم هنوز دلمون بچه نمی خواد.ولی دیگه از سن ام میترسم.نمیدونم چی کار کنم.به نظرم ترسناکه.مسئولست بزرگیه.خیلی وقت میگیره.بچه دوس دارما.ولی حال و حوصله اشو ندارم.هنوز کلی کار دارم که نکردم و فکر میکنم با اومدن بچه نمیشه.۳۴ سالم الان.از اون طرف میترسم زمانی که بچه خواستم دیگه دیر باشه و بچه دار نشم.سعی میکنم کلا بهش فک نکنم.فک کنم استرس میگیرم.شما جای من بودین چی کار میکردین؟

وا مگه میشه دلتون نخواد؟!! واسه بچه سنتون داره میره بالا

اره.ته دلم بچه میبینم خوشم میاد ولی اصلا تصور اینکه مدام بخوام درگیرش باشم و وقت بگذارم و چجوری بزرگش کنم رو ندارم.اینکه چی میشه و چجور ادمی میشه .اینکه وقتی نمیتونم کامل بهش برسم و براش وقت بگذارم شاید ادم خوبی تربیت نشه.اینا برام سخته.شوهرم که کلا میگه بچه نیاریم اگه یه روزی بچه خواستیم اینهمه بچه بی سرپرست هست.یکی میاریم.یه بچه رو هم بهش کمک کردیم.ولی من اصلا اینو نمی خوام و همیشه تا این حرفو میزنه باهاش مخالفت میکنم و میگم اگه بچه دار نشدیم باشه این کارو میکنیم ولی قبلش اول خودمون باید حداقل سعی کنیم بچه بیاریم.

الان چند ماهه دارم به بچه دارشدن فکر میکنم.بیشتر بخاطر سن ام.البته گاهی وقتا.و راستش هر بار از اون همه مسئولیت میترسم و میگم حالا ولش کن.بیشتر سعی میکنم کلا بهش فکر نکنم و درگیر کارم باشم.آخه بچه اوردن خیلی مسئولیت بزرگیه.من اصلا در حدی نیستم که مادر بشم