2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ضربه ای که من از یه مامای احمق خوردم باعث شد از همشون زده بشم،گرچه بی انصافی نکنم همشونم بد نیستن،مامای دلسوز هم کم نداریم

وَ قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن
واای چی شد میشه بگی

همش اذیت میشدم باهاش همش لکه بینی درد استرس جابه جا شدن با اینکه مرتب سونو هم میرفتم ولی بعد متوجه شدم آیودی بالا کشیده شده و تمام دهانه رحممو زخم کرده بود رفتم اتاق عمل درش آوردن

همش اذیت میشدم باهاش همش لکه بینی درد استرس جابه جا شدن با اینکه مرتب سونو هم میرفتم ولی بعد متوجه ش ...

وای خدای من

همش اذیت میشدم باهاش همش لکه بینی درد استرس جابه جا شدن با اینکه مرتب سونو هم میرفتم ولی بعد متوجه ش ...

واسه من تا امروز اذیت نداشت ولی فکر کنم جابجا شده برم بیمارستان که اگه مشکلی داشت یه دفعه درش بیارن

واسه من تا امروز اذیت نداشت ولی فکر کنم جابجا شده برم بیمارستان که اگه مشکلی داشت یه دفعه درش ...

آره برو،چیز سنگین بلند کردی