2777
2789
عنوان

چهارده روز بعد از امپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 3405 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداری عزیزم من 3 دوره hcg زدم دو هفته بعد همیشه منفی بود

ممنون گلم خیلی امیدوارم کردی

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
 بعد از سه دوره hcg باردار شدين !؟ من سري دوم ميزنم يكم استرس دارم تا روز پريودم بشه 

نه من ۴ دوره زدم که ۳ دوره باردار نشدم و دوره چهارم باردار شدم که خارج رحمی شد بعد از عملم دیگه دارو نخوردم و با اولین اقدام طبیعی باردار شدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
 بعد از سه دوره hcg باردار شدين !؟ من سري دوم ميزنم يكم استرس دارم تا روز پريودم بشه 

منم سری دوممه که زدم 

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
من با دفترچه شد 8500 دوتاش 

چه خوب این امپوله فقط به کسایی میدن که تخمک ازادنمیکننن یانه به همه میدن اخه من این ماه لتروزول خوردم وسرروقت پریودشدم لازمه برامنم این امپول

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین میشه برامامان شدنم صلوات بفرستید😘😘😘

انشاالله که بارداری 

چه خوب این امپوله فقط به کسایی میدن که تخمک ازادنمیکننن یانه به همه میدن اخه من این ماه لتروزول خورد ...

معمولا این امپول میدن که بعد قرص لترزول یا کلومفین، کیست به وجود نیاد 

من سایزفولی هام21-19 بود اما حسم میگه باردارنیستم

منم خیلی ناامید بودم به اسرار خواهرم بی بی چک و ازمایش دادم

بعدیعنی ممکنه منی که پریودشدم بامصرف لتروزول کیست بشه

ممکنه اره ولی تو همه اینجوری نیست ولی معمولا برای این امپول میدن