2777
2789
عنوان

ورزش پیباتس برای تنبلی تخمدان خوبه

4273 بازدید | 22 پست

من لاغرم ۵۰ کیلوام

امروز رفتم باشگاه هر کی منو دید گفت چرا اومدی تو که خییلی لاغری

گفتم برای تحرک داشتن

بنظرتون خوبه

خدایا شکرت😍

اگ تنبلی تخمدان داری آره خیلی خوبه کلا ورزش باعث فعال شدن تخمدان میشه 

منم تنبلی دارم وهروز پیاده روی میرم

خدای بزززرگ بهتر از از این وضعیت نمیشد !!! چنان غرق درنعمتم کردی ک فقط ناچارم ازت عمر بیشتر بخوام تا روزای بیشتری شکر گزارت باشم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پيلاتس رو ميگي؟

يه ورزش كششي و آرومه كه بدن رو فرم ميده و عضلات و فيله هاي كمر و پاتو قوي ميكنه،در كل من انجام ميدادم راضي بودم كمر دردم خوب شده بود

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

منم تنبلی دارم خیلی دارو گیاهی خوردم و ورزش واین جور چیزا ولی واسم جواب نداده هنوز😢

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم خیلی کار خوبی کردی. کلی تحقیقات مختلف ثابت کردن  که ورزش تاثیر زیادی رو تقویت قلب٬ طول و کیفیت عمر و همینطورر باروری دارن. هیچ ربطی هم به وزن نداره٬ همه به ورزش احتیاج دارن.

پیلاتس هم خیلی خوبه٬ البته به عنوان ورزش مکمل بیشتر٬ چون بیشتر روی عضلات میانی بدن تمرکز میکنه و ضربان قلب رو خیلی بالا نمی بره. اگر کنارش بدویی یا شنا کنی یا هر کار دیگه ای که به مدت حداقل بیست دقیقه ضربان قلب رو بالا ببره و به نفس نفس زدن بندازه برای بدن عالیییییه. 

کلا من این مدته توی نی نی سایت به این نتیجه رسیدم کلی از مشکلات فیزیکی که خانم های ایرانی دارن از جمله مشکل بارداری یکی از دلایل اصلیش عدم تحرکه. 

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
عزیزم خیلی کار خوبی کردی. کلی تحقیقات مختلف ثابت کردن  که ورزش تاثیر زیادی رو تقویت قلب٬ طول و ...

دقیقا دکترمم همینو گفت

من زمانی که ازدواج کردم تحرکم کم شد

ولی قبل ازدواجم خییلی تحرک داشتم

هرروز باشگاه بودم و تنبلی نداشتم

ولی دوباره شروع کردم امیدوار نتیجه بده

خدایا شکرت😍
دارو نمیخوری من متفورمین میخورم

نه این ماه دارو نخوردم پیتز درمانی کردم ۵روز.خیلی ناراحتم که پری نشدم حداقل دلم خوش بود پریم منظم شده

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
چند وقت اقدام و چند کیلویی

دیگه نزدیک ۵ساله تو اقدامم ۲۴سالمه....وزنمم حدود ۶۵

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭