2777
2789
بع منم بگو چه کنم اسفند۹۵ جکاپ هورمونی دادم هیچی نبود ولی یه عا‌لم جوش دارم پوستمم چربه عصبی هم هسدم ...

پوست چرب مخصوصا تو فصل تابستون مراقبت و رسیدگی میخواد منم پوست چرب دارن و اما این چربی و کامل مهار نمیکنم اول از همه مرطوب کننده و بزار کنار و از یه ابرسان فاقد چربی ک فقط از خشکی پوست و دهیتراته شدن جلوگیری کنه استفاده کن.از یه تونر خوب قبل از خواب استفاده کن من خودم گلاب و با سرکه سیب قاطی کردم و هرشب به پوستم اسپری میکنم اما ممکنه بعضی ها ب گلاب حساسیت داشته باشن بهتره رو گردنت یا قسمتی از صورت  از گلاب استفاده کنی و بیست و چهار ساعت بعد نتیجشو ببینی اگه قرمزی و جوشی ایجاد نشد میتونی هرشب استفاده کنی.و اینکه سعی کن از ی کرم پودر فاقد پربی استفاده کنی و من بهت ضد افتاب و توصیه نمیکنم مخصوصا تو فصل تابستون ک جوش و تشدید میکنه و اگرم جوش هات همه جای صورت نیست میتونی از محلول اریترومایسین فقط روی جوش ها استفاده کنی و اینکه از یه صابون خوبم برای شستشوی صورت استفاده کن اگه پوست خیلی خیلی چرب داره صابون ضد اکنه گلمر اکه مقداری چربه انتی باکتریال گلمر و اینکه روزی دوباره صورتت و بشور و حتما بعدش ابرسان بزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد  اصلاح از ژل بعد از اصلاح سیگل استفاده کنین هم قیمت خوبی داره هم از جوش جلوگیری میکنه من خودم کلارنس میزدم قیمتش حدودا صدو شصت تومن بود اما دیگه ایران موجود نیست و اینکه سی گل تنها ژلی از نظر من هست ک ب پوست اسیب نمیرسونه و چربی و متعادل میکنه 

پوست چرب مخصوصا تو فصل تابستون مراقبت و رسیدگی میخواد منم پوست چرب دارن و اما این چربی و کامل مهار ن ...

آبرسان و تونر خوب میشناسی عزیزم؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
آبرسان خوب میشناسی عزیزم؟

اسپری ابرسان کلینیک قیمت حدودا بین ۴۰ تا ۶۰ از قیمت امروزی خبر ندارم 

کرم ابرسان شون قیمت کمتر از ۲۰  تومن

کرم ابرسان الارو من قبلا ۳۵ خریدم اما مطمئنا رفته بالا

از بیین اینا کلینیک از همه بهتره اما کرم نیست و اسپره اس 

آبرسان خوب میشناسی عزیزم؟

اسپری ابرسان کلینیک قیمت حدودا بین ۴۰ تا ۶۰ از قیمت امروزی خبر ندارم 

کرم ابرسان الارو من قبلا ۳۵ خریدم اما مطمئنا رفته بالا

کرم ابرسان Qv قیمت ۴۰ تومن اما ممکنه رفته باشه بالا 

کرم ابرسان بیودرما ۵۰ تومن

کرم ابرسان لیراک هم هست که قیمت حدودا ۱۸۰ اما سریع نتیجه میگیری بعد از ی روز و اینکه خاصیت ابرسانی بالایی داره 

اگه هم ابرسان ارزون تر میخوای ابرسان شون قیمت پایین تر از ۲۰ تومن 

البته اینا همه قیمت یه ماه پیشه الان خدا میدونه😣

من الان از کلینیک استفاده میکنم و راضیم

اسپری ابرسان کلینیک قیمت حدودا بین ۴۰ تا ۶۰ از قیمت امروزی خبر ندارم  کرم ابرسان الارو من قبلا ...

مرسی عزیزم❤️

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه