2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم بیایین بگین چکارکنم

210 بازدید | 6 پست

واقعاچی میخان ازجون ادم.من ی خواهرشوهرمطلقه دارم تاوقتی نامزدبودم ابروموبردن ک وای این کی عروسی میکنه حالاک عروسی کردم میخادزندگیمونابودکنه امروزاومده جلودرساعت ۷صبح بعدمنم خواب بودم خونمونم ی وضعی بودنگوبازنکردم درو.برداشته ب شوهرم زنگ زده جوری عربده میزنه ک پس ماکی بیاییم هروقت میاییم خانوم تشریف نداره ابروم جلودروهمسایه رفت.یکی نیست بهش بگه زنیکه هفت صبح چی میخای !احالاشوهرموشیتشومغزی میدن چیکارکنم دعوانشه!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مظلوم نمایی کن 

اگه به قول دوستمون در را باز میکردی و مثلا خواب بودی به نفعت بود

الان هم اصلا حتی جلو شوهرت بدیشونا نگو و جلو خودشون هم با معذرت خواهی و به اصطلاح با پنبه سر بریدن ماجراها را به نفع خودت تموم کن

فقط مظلوم نمایی کن  اگه به قول دوستمون در را باز میکردی و مثلا خواب بودی به نفعت بود الان هم ...

مشکل اینجاست اگ بازم میکردم ابرومومیبرداخه من ی جاری بزرگتردارم الان یکسال ونیم بدشووجاومن وهمه میگن یبارازخونه زندگیش یبارازولخرج بودنش بیچاره نمیدونه چجورباشه تاایناخوششون بیادالانم نوبته منه میومدمیدبدبهم ریختس نمیگفت ک بدموقع رفتم میگفت شلختس حیف داداشمون