2777
2789

سلام مامانا این تاپیک رو زدم ببینم از نظر شما چه نکاتی توی خانه داری مهمه و برای مامانایی که نی نی شون خیلی کوچیکه مثل من چه راه حلی دارید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا نینی میخوابه خودتونم نخوابید.پاشین کارای خونرو بکنین.جمع و جور و ظرف شستن و غذاگذاشتن.وقتی مهمون دارید از روز قبل کاراتونو بکنید که نه بچه اذیت بشه نه خودتون.من وقتی میخواستم برم حموم دخترم بیداربود تو تشک بازیش میزاشتم جلو در حموم و خودم میرفتم حموم هرازگاهی هم درو باز میکردم نگاش میکردم

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺

بچه هارو عادت بدید تو سرو صدا بخوابن که جایی  میرید اذیت نشید .مثلا وقتی میخوابه همه جارو سکوت مطلق نکنید بزارید تی وی روشن باشه.جاروبرقی بکشیدمن وقتی جارو میکشیدم دخترم خوابش میبرد

بچه هارو عادت بدید تو سرو صدا بخوابن که جایی  میرید اذیت نشید .مثلا وقتی میخوابه همه جارو سکوت ...

وای من حتما این کارو برا نی نیم میکنم چون من فوق العاده به سرو صدا حساسم حتی کوچکترین چیز انگار سنسور دارم خیلی سخته اینطوری

تو رویای واقعی زندگیمی    
وای من حتما این کارو برا نی نیم میکنم چون من فوق العاده به سرو صدا حساسم حتی کوچکترین چیز انگار سنسو ...

اگه تو سکوت بخوابونی برات خیلیی سخت میشه عادت میکنه اونوقت عروسی و مهمونی رفتنی باید موقع خوابش تو یه جای خلوت باشی و بچت هم ازسروصدا میترسه.پسرخواهرشوهره من تو عروسیا زیر باند ارکستر میخوابید اصلا انگار نه انگار

تا نینی میخوابه خودتونم نخوابید.پاشین کارای خونرو بکنین.جمع و جور و ظرف شستن و غذاگذاشتن.وقتی مهمون ...

الان جدیدا یکم عادت کردم 5-6 صبح میخوابه من ناهار رو درست میکنم یکم جمع و جور میکنم بعد میخوابم چون شبا تا صبح بیداره و خیلی بد خوابه

بچه هارو عادت بدید تو سرو صدا بخوابن که جایی  میرید اذیت نشید .مثلا وقتی میخوابه همه جارو سکوت ...

چندروزه میخوابه با صدای تلویزیون ولی تا 26 روزگیش اصلا به فکر نیرو کمکی ام به نظرتون خوبه نیرو کمکی ؟