2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دولتیه 

اااا هزینه هاش چطوره?من موسی بن جعفر سمت خیابان امام رضا میرم خدا بخواد طبیعیم گفته با بیمه ۱۴۰۰.اونجا چطوره شما از دکترت راضی بودی .?

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
اااا هزینه هاش چطوره?من موسی بن جعفر سمت خیابان امام رضا میرم خدا بخواد طبیعیم گفته با بیمه ۱۴۰۰.اون ...

دخترمو موسی بن جعفر بودم شش سال پیش الان شنیدم رسیدگیشون خوب نیست قبلن بهتر بود میگن شلوغ شده 

من چون بیمه تامین اجتماعی ام هفده شهریور رایگان ه

دخترمو موسی بن جعفر بودم شش سال پیش الان شنیدم رسیدگیشون خوب نیست قبلن بهتر بود میگن شلوغ شده  ...

اره اخلاقشون خیلی بده .هفده شهریور تمیزه .خوب طبیعی اگر دولتیه رایگانه دیگه اره ?

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
از همسرم پرسیدم برات چون آقاس بخشای زایمان کم رفته اما میگه برای سزارین حتما صحبت کنی پزشکت نپیچونه نیاد سر عمل چون میگه دولتیا میپیچونن یه پزشک دیگه میاد موقع عمل 
اما در کل خوب و تمیزه  
ولی بازم میگم بپرسه :)) 
نگران نباش 
از همسرم پرسیدم برات چون آقاس بخشای زایمان کم رفته اما میگه برای سزارین حتما صحبت کنی پزشکت نپیچونه ...

مرسی عزیزم آره بخش زایمان و اینا رو بازسازی کردن میگن تمیز شده 

من برا دکتر شعرباف میخام اصلاااا نوبت ندارن سری پرمیشه 

هرکی اومد اومد فقط شکممو عمودی نزنن😭