سلام بچه ها من پریودام ۲۸ تا ۳۰ روزه بود. امروز روز ۳۴ پری هستم. دیروز بی بی چک زدم با تاخیر مثبت شد ولی الان دوباره بی بیم منفی شد. البته دیروز هفت هشت ساعت دستشوییمو نگه داشته بودم ولی امروز فقط دو ساعت. به نظرتون حامله ام؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان شاءالله روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
ان شاء الله ک ب حق همین ساعت صبح بارداری برا منم دعا کن این ماه باردار بشم
🌹از فکر مثبت کردن و نتیجه ندادن خسته شدم انگاری خداباهم قهر کرده دلم نی نی سالم میخاد نمیدونم بگم امید دارمیا نامیدم ی حسی میگه امیدی دارم ولی دوباره ی سمت دلم میگه امیدت الکیه به هر حال بازممیگم خدایا صلاح منو توبچه دار شدن قرار بده وهکه منتظرانی نی ونی وتودلشون نی نی سالم بزار بلند بگو آمین