2777
2789
عنوان

😢😢طفلک معصوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 29 پست

يا از ناداني و بي فكري

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
عه !!! نگو تو رو خدا .... پس عمل ب وظیفه ما چی میشه این وسط ؟! آدم تلاشش رو میکنه نتیجه رو واگذا ...

آدم تلاششو‌می کنه فقط بخاطر اینکه ما آدمها کلا در توهمیم که مرگ رو‌می تونیم به تاخیر بندازیم یا جلوشو بگیریم و اگر تلاش نکنیم خودمون رو سرزنش می کنیم که شاید خداوند عرش الهیشو ول کرده و معطل ما بوده که به وظیفمون عمل کنیم. حالا اینکه میگم بحثش پیچیده است نمیشه اینجا نوشت مسئله جبر و اختیاره و بحث اینکه آیا خداوند در جهان معطل میمونه که بنده ها وظایفشونو انجام بدن یا امر الهی بی واسطه دخالت بنده ها همیشه ثابته. حداقل در مورد مرگ من به این نتیجه رسیدم که امر الهی ثابته و کسی نمی تونه با انجام دادن وظایفش یا با ندادنشون روی زمان مرگ اثر بذاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم تلاششو‌می کنه فقط بخاطر اینکه ما آدمها کلا در توهمیم که مرگ رو‌می تونیم به تاخیر بندازیم یا جلوش ...

چرا پیچیده میکنی  مطلبو  دوستی جان ☺️

با مرگ و معطلی خدا و ... چی کار داریم ما ...

مرگ در جایی ک‌ باید اتفاق بیوفته ، میوفته !

ولی بشر منفعل و مجبور خلق نشده ک

بشر اراده و اختیار داره و فعاله ... پس وظیفه شه  تلاشش رو بکنه .... 

با توکل ... زانوی اشتر ببند !!!

و امضام ☺️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
تقدیر؟ بی مسئوولیت بودن رو گردن تقدیر نندازیم  اگر اینجوری بود که چرا میریم دکتر چرا احتیاط م ...

یکی از جواب هایی که در عرفان معتقد به جبر به این سوال شما میدن اینه که جهانی که ما درش زندگی می کنیم نوعی سرابه که این توهم رو ایجاد می کنه که علل مادی باعث وقوع امور میشن در حالیکه در پشت پرده همیشه امر مطلق الهی جاریه. مولوی یکی از طرفداران سرسخت این نظریه است و معجزات رو مثال میزنه بعنوان اتفاقاتی در جهان مادی که بدون واسطه دخالت بنده ها اتفاق میفتن و چند لحظه پرده این سراب رو کنار می زنن. مولوی میگه اگر شما میبینین که هر روز یک سری اتفاقات رو‌نی تونید مدیریت کنید مثلا اینکه می دونید که اگر آب رو حرارت بدین به جوش میاد علتش عمل شما نیست  بلکه امر خداونده که هر دفه بر این قرار میگیره که اب جوش بیاد و می تونه در یک لحظه امر برگرده و اون موقع معجزه اتفاق میفته

یکی از جواب هایی که در عرفان معتقد به جبر به این سوال شما میدن اینه که جهانی که ما درش زندگی می کنیم ...

من به معجزه معتقد نیستم چون هرگز ندیدم

ربطی هم به دلم و خواستم نداشت

هیچ وقت اتفاق نیفتاد

این جهان به دیدگاه من بر پایه و اساس منطق بنا شده

هر کسی به چیزی معتقده

خدا کنه که برای شما متفاوت باشه

چرا پیچیده میکنی  مطلبو  دوستی جان ☺️ با مرگ و معطلی خدا و ... چی کار داریم ما ... مرگ د ...

بحث جبر و اختیار به شدت پیچیده هست و هزاران نظر در موردش وجود داره. حالا اینکه ما به نظر فلاسفه و عرفا کار نداشته باشیم و راه خودمون بریم البته راه ساده تریه ولی وقتی یک روز غفلت می کنیم و مثل اون خانواده بچه مونو از دست میدیم تا آخر عمر این سوال روی ذهنمون سنگینی می کنه که آیا واقعا من با بی مسئولیتی بچه مو کشتم یا امر خداوند بود؟ اگر بگی من بودم که کشتم و امر الهی رو انکار کنی مسلمه که وارد جهنم عذاب وجدان میشی

بحث جبر و اختیار به شدت پیچیده هست و هزاران نظر در موردش وجود داره. حالا اینکه ما به نظر فلاسفه و عر ...

کدوم عارفی وقتی بیمار شده  دکتر نرفته و ب حرف طبیبش گوش نکرده ؟🤔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
کدوم عارفی وقتی بیمار شده  دکتر نرفته و ب حرف طبیبش گوش نکرده ؟🤔

بسیاری شون. اگر مطالعه کنید میبینید که عرفا از یک نقطه اعتقادی که رد میشن اساسا معتقد میشن که امر در جهان فقط امر خداونده و حتی در داستانها وقتی مریدانشون براشون طبیب میاوردن اونها رو مسخره می کردن و می گفتن این طبیب اومده که جلو امر خداوند رو بگیره و خیلی با گشاده رویی از بلاها استقبال می کردند و می گفتند هر چه خداوند بخواد نه تنها اتفاق میفته بلکه عین خیر و رحمته

خب ببین میگی جبر واختیار.اون عرفا هم مختار بودن البته نسبی نه مطلق چون مختار مطلق فقط خداونده.ولی مختار به احوالات خودشون بودن نه یه انسان دیگه حتی فرزندشون

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
بسیاری شون. اگر مطالعه کنید میبینید که عرفا از یک نقطه اعتقادی که رد میشن اساسا معتقد میشن که امر در ...

داستان بیماری حضرت موسی رو شنیدید  ؟!

حضرت موسی  گفتن  مدارا می کنم تا  بیماریم رفع شه! بیماری طولانی شد ...

ندا اومد ؛ ب عزت و جلالم سوگند ، بیماری رفع نمیشه ، مگر ب دوایی ک گفته اند  درمان کنی!

در اشیا و گیاهان و ...  منفعت قرار دادم ...( نمونش عسل)

خداییش دیگه جلوتر از پیغمبر خدا ندوییم ☺️

شفا در دست خداست و طبیب و درمان ، وسیله شفاست

فرق بین شرک خفی و ...  اینجاست دقیقا 

داستان بیماری حضرت موسی رو شنیدید  ؟! حضرت موسی  گفتن  مدارا می کنم تا  بیماریم ...

بحث پیامبران کاملا فرق داره. پیامبران اومدن که راههای ساده رو نشون مردم عامه بدن. پیامبران باید برای همه مردم حتی مردم بیسواد قابل درک و پذیرش باشن و وظیفه شون در جهان اینه که فقط یک قدم مردم رو بیارن جلو که وقتی مردم کاری می کنند حداقل نقش خداوند رو هم ببینند و بگن اره ما فقط به وظیفه عمل می کنیم ولی شفای واقعی دست خداست. پیامبران نمی تونن با مردم ساده روستایی بحث جبر و اختیار راه بندازن و وظیفه شونم این نیست. 

ولی قدم پیچیده تر برای کسایی هست که جرات می کنند و در اعتقاداتشون شک می کنند و متوجه میشن که هیچ شفایی در جهان جز به امر الهی نیست. 

بحث پیامبران کاملا فرق داره. پیامبران اومدن که راههای ساده رو نشون مردم عامه بدن. پیامبران باید برای ...

پیامبران  و امامان

اومدن  ک مردم راه درست زندگی رو یاد بگیرن  و  

جهل و نا آگاهی و خرافات  

رو  با متوجه کردن مردم

ب عقل و تدبیر و  اخلاقیات   از بین ببرن !!!

عوام الناس و  عارف و سالک  هم نداره ...

شفا ، مرگ ، حیات و ... دست خداست 

شکی هم درش نیست مسلما 

ولی همون خدا در قرآن  ، شب قدر  و  قدرت دعا  و استجابت دعا رو هم عنوان کرده  ....( این یعنی تلاش معنوی بشر )

در قران داستان موسی و خضر هم هست داستان پیامبری که توانایی و طاقت همراهی با یک عارف کامل رو ندا ...

هر دو پیامبرن

عارف نیستن ها ...

حضرت خضر  مشاور  حجت خدا خواهند بود

حضرت موسی هم ک پیامبر اولوالعزم

پیامبری ک‌ میفرماید ؛ ز گهواره تا گور  دانش بجو

مسلما خودشان هم  عامل ب حرف شان هستن!

پس قطعا ؛  پیامبران ما هم  مدام در حال یادگیری بودند  مثل حضرت موسی ک شرح صدر رو از حضرت خضر  تعلیم دیدن 

این موضوعات منافاتی با هم ندارن 

چقدر ناراحت کننده این چیزا رو که میشنوم  تازه میفهمم جهالت چند هزار سال پیش عرب ها بر ما غالب شده اونم تو عصر تکنولوژی

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇