داداشم عکس مستهجن میبینه.۱۴ سالشه ..بازیهای گوشیش هم ۴۰ درصد زمینه جنسی دارن..ماهواره داریم. ...میدونم ب من ربط نداره ولی خب همش حرص میخورم..ممکنه بدتر بش دراینده؟؟اصا ب من چ..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باز خوبه شما انقدر فهم و شعور داری ک ب فکری، من اومدم تازه خونه مادرشوهرم اینا دیدم تو کامپیوتر عمومیه خانواده خواهرشوهرم فیلم وعکس چرت نگه میداره😐 گفتم عاغا اصلا شوهر من بدرک دوتا بچه کوچیک تو این خونه از این کامپیوتر استفاده میکنن اخه ادم چقدر نفهم
به پدر و مادرت بگو تا حواسشون بهش باشه ... از مدیر و معاون راجع به دوستهاش بپرسن ... چرا گوشی داره تو این سن؟ الان موقع خوبی برای امر و نهی کردن نیست ..خیلی قبل تر از این باید صحیح تربیت میشد و اینترنت و برنامه هایی که میدید محدود میشد ...فکر کنم مشاورهای مدرسه بتونن کمکش کنند