2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5728 بازدید | 240 پست
اشتباه کردی  این کادو رو هم تولد بچش واسش کادو کن ببر  بزار بسوزه چقدر پول طلاها شد؟

پارسال شهریور بالای یه تومن.اینقد تو فکر مادیات نیستم که حتی دقیقش و یادم نیست

به نظر من که به روش بیاری خودت کوچیک میشی اصلا کاری نکن. بذار به وقتش جبران کن. بالاخره تولدی خرید خونه ای جشنی چیزی پیش میاد براشون دیگه بعد شمام کادوی دم دستی ببر. 

اصلا ارزش خودتو با گلایه کردن پیششون پایین نیار.

نهایتا به شوهرت بگو.

شما زیادی برای اونا دست بالا گرفتی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال شهریور بالای یه تومن.اینقد تو فکر مادیات نیستم که حتی دقیقش و یادم نیست

این بحث مادیات نیست یه توهین بزرگه 

حداقل یه ربع سکه میخرید 

نه یه دست لباس میخرید این ات اشغالا چیه اورده خاک برسر

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

میمرد یه دست لباس شیک بخره؟ اینا چیه انگار از ته انباری اروده این یعنی خودتو بچت برامون هیچ ارزشی ندارین 

من باشم بدجوری به موقعش تلافیشو میکنم 

جواب طلا این چرت و پرتا تو کیسه نیست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
شما تو اصفهان فشارک میشناسی؟ اینا فشارکی هستن😑

كجاي اصفهانند؟

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
توی بله برون قندمیشکونن. پاگشام اصلا فامیلاش دعوتمم نکردن پاگشا کنن حموم دهه  ۱۰ روز بعد زای ...

قند شکستنو ک من ندیدم تاحالا ..بعدم هرچی رسم و رسوم کمتر بهتر ..البته به نظر من ...همین یه عقد و عروسی خودش کلی خرج داره ..

البته اصفهانیا به پسر هم  یه کوچولو جهاز میدن ..تلویزیون و پنکه و رختخواب و چینی یا ارکوپال و خرده ریزای دیگه باضافه ی اینکه اصولا اصفهانیا توی قباله ی دختراشون خونه میندازن ...پس پسرام همچینا هیچی هیچی نیست.

بخدا من اصن به جنبه مادی قضیه کاری ندارم.خدارو صدهزار مرتبه شکر شوهرم  اینقدی درآمد داره که&nbs ...

واقعا درکت میکنم 

ولی واقعا دم مادرشوهرتون گرم 

من پسرم 5 سالشه اون موقع پدرشوهر و مادرشوهر و برادرشوهرم به پسرم با هم 500 دادن ولی به خودم هیچی ندادن 😂

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
میمرد یه دست لباس شیک بخره؟ اینا چیه انگار از ته انباری اروده این یعنی خودتو بچت برامون هیچ ارزشی ند ...

دیدی عکس و؟بی شعورا من کمتر از اونت و چیکو واسه بچم نخریدم.اینا انگار پلاستیک بازیافین