الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قرص پرگابالین نوعی داروی ضد تشنج است که با نام تجاری لایریکا شناخته میشود. از قرص لایریکا معمولاً در نوع خاصی از بیماری صرع که به آن صرع پارشیال یا کانونی گفته میشود استفاده میگردد. داروهای ضد تشنج از طریق سرکوب فعالیت سیستم عصبی مغز از بروز تشنج جلوگیری میکنند و در درمان آن به کار برده میشوند. همچنین پرگابالین در درمان اختلالاتی نظیر درد مزمن، دردهای عصبی مرتبط با دیابت و دردهای نخاعی مورد استفاده قرار میگیرد. اگر به دنبال کسب اطلاعات دارویی بیشتری در مورد موارد مصرف، آثار و عوارض قرص لایریکا هستید تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. منبع : قرص پرگابالین | موارد مصرف، عوارض و اثرات داروی لایریکا
سلام کسی جدیدا این قرص رو استفاده کرده؟ پرگابالین ۷۵
این قرص دختر عمه ی منو بدبخت کرده. شوهرش اعتیاد داره بهش روزی ۵تا میخوره. بی عاری و بیخیالی وحشتناک میاره. طوری که الان سه شنبست و جمعه عروسیشونه اما دیروز تازه حوصله کرده خونه بگیره، یکسره تا ۱۲ظهر میخوابه. حوصله سرکار رفتن نداره. عرق سرد میکنه مدام و بشدت شکاکه.اما دختره بیچاره چون ازدواج دومشه از ترس آبروش هیچی نگفته به خانوادش. دیشب تازه همه چیزو فهمیدن عمم اینا و عروسی رو کنسل کردن. جلوی ضرر رو از هرجا بگیری،منفعته.این پسره هم برای کمر درد بهش داده بودن.اما معتادش شد.خلاصه جنبه ندارین،استفاده نکنین